Székesfehérváron melyik óvoda jó? Melyiket ajánlanátok óvodaválasztás előtt állóknak? Pár szóban leírnátok miért tetszik?
Figyelt kérdés
Esetleg jöhet olyan is, amit nem ajánlotok? Miért nem ajánljátok?2012. dec. 3. 10:48
1/4 anonim válasza:
Én a Maroshegyi Óvodába szeretném beiratni a kisfiamat, szerencsére területileg is oda tartozunk. Sok jót hallottam róla, na meg én is abba az óvodába jártam, csak akkor még Ikarus Óvoda volt a neve. Na, meg remélem fel is vesznek minket, mert ismerősöm kisfia tavaly nagyon nehezen került be, hiába vittek munkáltatóit, meg ők ahhoz az óvodához tartoztak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Olyan nehéz bekerülni abba az oviba? Nem is tudtam... Bár manapság sajnos mindenhova nehéz...
2012. dec. 3. 13:02
3/4 anonim válasza:
Az a baj ugye, hogy sok a gyerek, kevés a férőhely! Idén bővítették a Maroshegyi Óvodát, így talán nagyobb az esély.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a weboldal címét! Mindenképpen megnézem.
2012. dec. 5. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!