4 évesetek hogyan rajzol embert? Az én gyerekem homlokot is rajzol, esetleg más gyerek is?
Figyelt kérdés
Teljes részletességgel rajzol a gyerekem embert (szempilla, köldök, mellbimbó, apának szakáll, stb) és ezen kívül minden embernek rajzol homlokot (egy egyenes vonalat rajzol a szemek fölé), soha nem hagyja ki.
Valaki látott már ilyet, hogy homlokot rajzolna egy gyerek?
2012. dec. 3. 08:00
1/9 gelazso válasza:
igen , ez gyakori, mert a kicsi külön testrészhez köti a homlok szót
2/9 anonim válasza:
Az én fiam még csak 3.5 de már jó ideje így rajzolj az embert állatot is...
3/9 anonim válasza:
Az én négy és fél évesem kb 3 hónapja rajzol egyáltalán embert, néha orra sincs, a szempillák pár pötty a homlokon, ha egyáltalán rajzol, szemöldök, köldök, ruha, sosincs, most a télapónak rajzolt sapkát.
4/9 A kérdező kommentje:
Én gyerekem 3 éves korától rajzol emberkét, 3,5 évestől rajzolja teljes részletességgel (beleértve homlok) - de persze nem olyan szép, csak nagyon részletes. Állatnak nem rajzol homlokot. Kérdeztem tőle, hogy miért rajzol homlokot, azt mondta, hogy "anya mindenkinek van homloka, muszáj azt rajzolni" :) Teljesen logikus :)
2012. dec. 3. 13:27
5/9 anonim válasza:
"anya mindenkinek van homloka, muszáj azt rajzolni" - ez tenleg annyira aranyos! Nagyon tutira megmondta. :))
7/9 A kérdező kommentje:
ez nagyon szép :)
2012. dec. 3. 15:21
8/9 anonim válasza:
Köszönöm, a fiam nevében is a bókot, nem vagyok elfogult szülő, ott már hangosan röhögtem, amikor csak húzta és húzta az ujjakat, aztán mikor elmesélte, h a pocakban látszik a szaloncukor, keksz, csoki, plusz a sapkán bal oldalon az a kis valami a csengő, akkor fuldokoltam:)))
Hálistennek a fiam jól veszi, cserébe ő is kinevette az én Télapómat:)Aztán meg szétcsikiztük egymást:)
9/9 pattancs válasza:
Enyém már lábakat is kébzeld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!