Bölcsis gyereketeket kiviszik minden nap az udvarra? Mármint a bölcsiben.
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 14:34
11/15 anonim válasza:
3-dik valaszado vagyok. Mi kulfoldon elunk es magan bolcsode (nem vagyunk anyagilag eleresztve csak nincs allami) Mondhatom azt, hogy meg is van az ara annak, hogy naponta kiviszik sajnos. :( Nem panaszkodni akarok csak szerintem a feltetelek masak. Pl. 3 gyerekre van egy gondozo es egy csoportban nem lehetnek 12-nel tobben. A gondozokon felul kell lennie egy dadusnak aki a kajat rendezi meg takarit, besegit... Igy biztosan konnyebb oket oltoztetni meg vetkoztetni. Nem tudom otthon mik a feltetelek.
12/15 anonim válasza:
Nálunk csak akkor nem mennek ki, ha épp szakad az eső, vagy olyan mínusz van, hogy odafagynának.
Megmondták az első szülőin, hogy vigyünk olyan cuccot az udvarra, amit nem sajnálunk, ha koszos lesz :)
13/15 anonim válasza:
En ugyan sose kerdeztem ra, de a gyerek ruhaibol itelve hetente tobbszor kimennek. Gondolom itt is kivetel az eso, meg a nagyon minuszok. Az en lanyomrol is keszult kep, mikozben nyakig maszkalnak a hoban:-))
14/15 anonim válasza:
#4 vagyok!
Kedves kérdező, megírod hová jártok bölcsibe? Mert nálunk is tornaterem/sószoba szokott lenni az opció, bár múlt csüt-pénteken, meg hétfőn ott sem voltak!
Aztán meg panaszkodnak, hogy a fiam csak 2 körül alszik el!
Könyörgöm, kisautó-tologatástól meg pötyizéstől egy majdnem 3 éves nem fárad ki 3 óra alatt!
15/15 A kérdező kommentje:
Komárom megye. Igen, tegnap nekem is panaszkodtak, hogy a gyerek 2-kor aludt el. Na vajon miért? Nem fárad el a legozástól, ne is várják.
2012. nov. 29. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!