Ha a doki antibiotikumot ír ki, mindig beadjátok a gyerkőcnek?
Én bízom az Orvosban, mindig beadom a gyógyszert amit felír!
Inkább, mint hogy sem a tüdejére menjen, mint írod mélyről köhög, ezek szerint nem tud neki fel szakadni.
Felületi gyulladás????? :)
Nem, én nem adnám be.
Az én 2 évesem is így köhög, a doki nem adott antibiotikumot, azt mondta semmi szükség rá. Hozzá teszem, nagyon jó orvosunk van, csak akkor ad atb-t ha muszáj, és eddig soha nem tévedett, van egy 5 évesem is, vele ovi elején volt pár betegség, de a doki mindig helyesen döntött.
Én nem adnám be. Valószínű kilábal belőle, ha viszont belázasodna, akkor elkezdeném, mert valamijére akkor ráment.
Nagyon sok orvos kapásból írja az antibiotikumot, a szomszédaink szívnak ezzel, nekik másik dokijuk van, az első köhintésre gyógyszert ír, pedig szerintem nem kell tömni őket, az immunrendszer úgy erősödik, ha minél több bacit idővel le tud győzni, nem az antibiotikumtól.
Nem értem,mi az,hogy felületi gyulladás?!Milyen antibiotikumot írtak fel?Köhögésre ált.Ospent szoktak,a barátnőm gyerekorvosa írja fel ezt mindig az ő lányának,ha a torka is be van gyulladva.
Én valószínű nem adnám,ha tényleg csak köhög és más baja nincs.
Be! De az én dokim, csak végső esetben ír ki antibiotikumot.
Nemrég beteg volt, ill. nagyon náthás. Felhívtam, mondta,hogy egyenlőre Sinupret meg Calcimusc.
Egy hét múlva elvittem, mert nem igazán javult, na akkor már írt ki antibiotikumot. Akkor már egy hete napi 8-szor szívtam az orrát, ami ugye horror. Meg nem is jött ki rendesen, félő volt,hogy rámegy a fülére, homlokára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!