Mit tehetek, hogy ne kapják el a fejtetűt?
Figyelt kérdés
Testvérem gyerekei egy hete tetvesek voltak.Azóta állítolag kiirtotta,és már nem talált a hajukban,és ellenőrzi nekik.A hétvégén átjönnenk hozzánk,mit tehetnék megelőzés képpen,hogy ne kapják el a gyerekeim?
Bármilyen ötletet szivesen fogadok.
2012. nov. 29. 13:01
2/5 anonim 

válasza:

Ne mosd a hajukat addig. Állítólag a tetű csak tiszta fejbőrbe telepszik át.
Egyébként jobb lenne ha nem mennének át.
3/5 Jégtánc 

válasza:

Sok mindent nem tudsz tenni.Ha már nincs bennük tetű akkor miért ne mehetnének át?
4/5 A kérdező kommentje:
Hát azt modta a testvérem,hogy nincs,de szerintem ez sose biztos.Vagy igen? Nemtudom,mert szerencsére eddig minket elkerültek a tetűk.
2012. nov. 29. 13:22
5/5 Jégtánc 

válasza:

Nekem voltak a fiaimnak tetvei,mint ahogy nekem is volt gyerekkoromban.Egy nap alatt végeztünk vele.Teljes nagymosást ,nagytakarítást csináltam,minden takarót,plédet kimostam.Fejüket lekezeltem,és ennyi.Nem kell túl dramatizálni.Kellemetlen egy helyzet persze,de hamar túl van rajta az ember.Elkerülni meg nem tudod.óvodaudvari homokozó,iskolaudvar,ezek mind veszélyeztetett helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!