Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Köhögés, köhögés. Segítség!?

Köhögés, köhögés. Segítség!?

Figyelt kérdés

A közel 4 éves kislányom 10 napja köhög ha fekszik ha alszik vagy ha kimelegszik.

Lázzal kezdődött de csak egy este volt neki,azóta semmi.Még csak az orra sem folyik ennek ellenére már adok neki orrcseppet az orvos utasítására és egy kúpot reggel este ami köhögés csillapító . Párásítom a levegőt hidegpárásitóval,de még igy éjszak 1 másfél óra szenvedés van.Tüdeje légcsöve mindene tiszta.Doki szerint várni elmúlik makacs a vírus stb.De én már készen vagyok lelkileg.Látni és hallani ezt az egészet és nem tudni segíteni....halálos.Volt valakinek valami hasonló mostanában?Mire múlt el?

Nekünk ugyan volt már hasonló de csak 2-3 napig tartott.

2012. nov. 28. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a Stodal és a Lándzsás utifű vált be köhögésre.

Sóterápiát(barlangot), inhalálást próbáltátok már?

2012. nov. 28. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezek egyike sem használt,a lándzsás útifű éjszakai szokott de nem ilyen esetben.
2012. nov. 28. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az éjszakai köhögés általában arcüreggyulladásra utal. Szerintem lámpázd meg infralámpával naponta 8-10 percet, utána szippantsd ki az orrát orrszívó-porszívóval, és végül cseppents neki az orrába. De nálunk köhögésre a Stodal is mindig használ.
2012. nov. 28. 15:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én akkor 2 éves lányomnál tavaly ugyan ez volt,köhögött,de semmi más baja nem volt.Akkor neki száraz köhögése volt,nem tudoma lányodnak milyen.sokféle gyógyszert kipróbáltam,semmi sem hatott.Rendszeresen vittem sószobába,hétközben mindennap 30-40percet+éjszaka Luuf balzsammal kentem a hátát.Nála ez vát be,abbamaradt a köhögés.Ha tényleg semmi sem válna be nálatok,akkor pedig vidd el szakorvoshoz,nem tudom sajnos mi a neve,de a háziorvos biztos tud segíteni.
2012. nov. 29. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!