Légcsőhurutra mit adtatok? Mennyi idő alatt múlik el?
Végülis csak 4 helyen jártunk...
De köszi a hasznos válaszod, hogy ennyit tudtál magadból kipréselni. Megtarthattad volna magadnak... Gyökér...
Calciumot kapott már?
Nekünk azt írja fel először a doki. Napi 3×fél ampulla teába keverve.
És ami még nagyon sokat segít a Salvus vizes hideg párásítás.
Sajna ez elhúzódhat egy darabig, tavaly én is egy hónapig szenvedtem vele.
Jobbulást
Calciumot nem még, azt lehet venni recept nélkül?
Ezt a Salvus vizes készüléket felírták (ma), azt megvesszük.
Köptetőt írtak múltkor, de nem használt...Most csak lándzsás utifüvet kap, meg antibiotikumot kell adni hétvégéig.
Köszönöm a válaszod!
Calcium vény köteles, de nagyon jó és hatásos mindenféle felső légúti nyavalyára.
Salvus vizes gépet, nem tudom mennyiért vesztek, nekem egy sima hideg párásító van, abba teszek vizet és Salvust fele fele arányban, de tény, ha kórházit vesztek (ha azt írták fel) az még hatásosabb, mert közvetlenül az arcába tudod nyomatni a párát.
Köptető: Nekünk a lándzsás semmit nem használ egyik gyerkőcnél sem (kettő van), ami nagyon bevált és hatásosnak bizonyult az az ambroxol szirup, a rinathiol is egy kalap ... volt.
Eszembe jutott még, hogy szoktam használni éjjelre a Kinder Luuf balzsamot, a hátát kel bekenni vele, olyan, mint a mi időnkben volt a wickWaporup. Ja és C vitamin nagy dózisban, Cebion cseppből 2×10-15 csepp.
De szerintem most már az antibiotikum segíteni fog, és lehet emiatt a trutyis, ködös, párás, szmogos idő miatt is húzódott el neki ennyire, sajna ez az ami kifejezetten nem tesz jót a köhögésnek, és csak erősíti a tüneteket. De hétvégén jön a hideg és kipusztítja a bacikat!
második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!