Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora gyereknek nem kell...

Mekkora gyereknek nem kell már overáll? Ti hány éves koráig adtatok rá?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
8 éves korig ha nagy a hó és oylan az idö siman
2012. nov. 26. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Az enyém 3 éves, és már tavaly (2 évesen) is kétrészes téli cucca volt (kantáros nadrág+kabát), szerintem a kezeslábas overállban nem tud olyan jól mozogni.

Hogy ezt mikor fogjuk elhagyni, azt nem tudom, nekem kisiskolásként is volt anno, hétvégi hógolyózáshoz jól jön az!

2012. nov. 26. 15:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem is akkora értettem, amikor esik a hó meg szánkózni megyünk, hanem csak úgy a mindennapokra amikor elmegyünk valahova, ovodába, iskolába, vásárolni, busszal, kocsival. Mostanában már 5-6 éves gyerekeken nem nagyon látok, azért kérdezem. (mondjuk most még nincs is itt az ideje, de tavaly sem láttam rajtuk)

A kétrészes overállra is értettem.

2012. nov. 26. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Én a téli minuszok idejére az oviba overált adok, hóban-sárban jó az, nem kell aggódnom, hogy kilóg a dereka, átázik a nadrágja.

Simán a napi jövés-menésre, városban mászkálásra már 1-2 éves kortól csak bélel nadrágot (kord vagy farmer) plusz kabátot hordanak a lányaim. Csak akkor adok overált, ha több órán keresztül tartósan kint mászkálunk a minuszban, pl. karácsonyi vásárban nézelődés.

2012. nov. 26. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Én simán ráadom a hatévesemre. Így tuti nem fázik meg, és vannak tök jó csajos darabok. Oviba meg végképp nem adnék rá mást, és oda csak egyrészest, mert ha a hóban fetreng a kantáros nadrág derekánál bemegy a hó.
2012. nov. 26. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha esetleg sokáig utcán vagyok én még ma is felveszem ha arról van szó. Iskolába olyan 14-15 éves koromig hordtam. Alá egy vékony farmer,pulcsi és az overállt levettem a suliban, ruhatárban leadtam és kész:) Messzire(Budára Őrmezőre) jártam suliba és nagyon korán kezdödött a suli. 7:15kor már órán ültünk.
2012. nov. 26. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
(Én 27 vagyok)
2012. nov. 26. 17:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 27. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!