Mekkora gyereknek nem kell már overáll? Ti hány éves koráig adtatok rá?
Az enyém 3 éves, és már tavaly (2 évesen) is kétrészes téli cucca volt (kantáros nadrág+kabát), szerintem a kezeslábas overállban nem tud olyan jól mozogni.
Hogy ezt mikor fogjuk elhagyni, azt nem tudom, nekem kisiskolásként is volt anno, hétvégi hógolyózáshoz jól jön az!
Nem is akkora értettem, amikor esik a hó meg szánkózni megyünk, hanem csak úgy a mindennapokra amikor elmegyünk valahova, ovodába, iskolába, vásárolni, busszal, kocsival. Mostanában már 5-6 éves gyerekeken nem nagyon látok, azért kérdezem. (mondjuk most még nincs is itt az ideje, de tavaly sem láttam rajtuk)
A kétrészes overállra is értettem.
Én a téli minuszok idejére az oviba overált adok, hóban-sárban jó az, nem kell aggódnom, hogy kilóg a dereka, átázik a nadrágja.
Simán a napi jövés-menésre, városban mászkálásra már 1-2 éves kortól csak bélel nadrágot (kord vagy farmer) plusz kabátot hordanak a lányaim. Csak akkor adok overált, ha több órán keresztül tartósan kint mászkálunk a minuszban, pl. karácsonyi vásárban nézelődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!