Mikulás kérdés.4 éves gyereknek mit tesztek a csizmába ilyenkor?
Mikulács csomagot,ami csak cukor csoki és hasonlorók,na meg egy 1-2 szem mandarin alma.
4gyermekes anyuka.
Sellő pony palotát szeretne a Mikulástól, már szeptember óta ezzel kel fekszik.
Nem kellett gondolkodni mit hoz a Mikulàs, ezt szeretne, ezt kapja.
Édesség csomagot is kap, abban egy kis Mikulás lesz, mogyoró, Pez cukorka, Maoam, smarties.
Nagyon készülök a Mikulásra, vettem jelmezt, egyik ismerős lesz a Mikulás.
Ez az első Mikulás amit annyira vár a lányom elmondani nem lehet, úgyhogy szeretném ha varázslatos lenne...
Csomagot, én állítom össze, kinder csoki, túró rudi, tejszelet.
Banán, gumicukor, meg egy csokimikulás.
Vennem kell majd szaloncukrot is, mert állandóan arról fantáziál, h a Mikulás hoz neki:)
Ajándékot, tehát játékot karácsonyra kap, kibírja már addig a várakozást, a szíve vágya teljesül :)
Alapvetően csokit, abból is a kedvenceit. Nyalókát, cukorkát, müzli szelet. Lesz még benne mogyoró, s ha sikerül szerezni, akkor dió. Plusz egy fapályához való tehervagon. A nagylánynak (12 éves) pedig egy körömlakk.
Én mindig rejtek bele egy apróságot. Mikor gyerekek voltunk, mi is kaptunk ilyenkor is ezt-azt. Persze szigorúan a Mikulástól.
Gondolkodtam még a virgácson, meg is vettem, de végül nem fogja megkapni. Mióta emlegetjük neki, hogy a rossz gyerekek csak virgácsot kapnak, azóta mindig elhajtja, hogy ő már jó kisfiú lesz. S néha elég tényleg csak figyelmeztetni. Azon még hezitálok, hogy ír e neki levelet a télapó, de valószínűleg a munkahelyünkön majd az "igazi" elmondja az intelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!