Megvegyük neki karácsonyra?
Kislányom 5 éves!
Póni mániás, megkérdeztük mire gondol mit fog hozni neki a Jézuska karácsonykor és azt mondta reméli pónit.
Én elhiszem hogy annak örülne,de nem lenne túlzás a 40 külömböző pónihoz (ístálóval,mindennel együtt van)még venni neki?
Azt mondta más nem szeretne.Megvegyük a következő jó pár darabot?Mit gondoltok?
4,5 éves a csajom. Egyszer meg akartam számolni a pónijait, ötvennél abbahagytam :)
Tudod mi az egyik karácsonyi ajándék? Zhuzhu póni! Kipróbáltam, jópofa!
Ja és kap festhető, kimosható PÓNIT, gyöngyös kirakót, amit vasalni lehet, PÓNIS, az adventi naptár tavaly volt pónis. A puttonyom tele van a pónikkal!
Lányom 3,5 éves, 1,5 éve tart a pony mánia, kb. 100 db van, meg 10 házikó!
Karácsonyra sellő ponyt kért!
Na ilyen még nincs, azt kap egy palotával, meg vettem filly ponyt, pici műanyag gyüjthető ponykat, meg házikókat.
Azt veszek neki aminek örűl!
Hiába adok neki littlest pet shopot, vagy legot, ha annak Nem örűl!!!
Ilyen istáló az egyik a másik tulajdonképpen farmház de abba is a pónikat rakja.Ezt azért szereti mert magával tudja vinni az egyik póniját az oviba és ilyenkor az istáló kint marad a póni megy be a csoportba
8-dik valaszado vagyok. 6-os valaszado ez attol fugg mekkora az anyagi kereted. Mert a palymobil-nak nagyon aranyos lovas jatekai vannak. Kisifamnak az allatkert van meg es nagyon jo minosegu. De sajnos eleg dragak.
Az egyik a 4060-as szamu lovas istallo szeruseg:
Van ketfajta pony farm:
Van lovas adventi naptara a playmobilnak aminek az ablakai mogott lovat vagy kellekeit lehet talani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!