Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SOS! 2 éves gyerekem ivott...

SOS! 2 éves gyerekem ivott egy korty bort. Baj lesz?

Figyelt kérdés
Tegnap este családi összejövetel volt nálunk. Valaki a tv állvány mellé tette a poharát, így azt nem láttam, nem szedtem össze. Most a kicsi megtalálta és beleivott. Jött hozzám nagyon fanyarú arccal. Lehet baja tőle?
2012. nov. 27. 09:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. nov. 27. 09:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem lesz baja.

Nekem 1,5 éves sem volt a gyerekem, mikor egy "kedves, értelmiségi" vendég sörrel megitatta a gyereket. Na persze én kidobtam a kedves vendéget, sokára békültünk ki, de a lényeg, hogy a gyereknek semmi baja nem lett.

2012. nov. 27. 09:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
semmi baja nem lesz ne aggódj!
2012. nov. 27. 09:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, biztos semmi baja nem lesz tőle, nem is ivott sokat, mivel nem ízlett neki. Én ugyanígy véletlenül 3 évesen pálinkát húztam meg, anyukám mesélte, hogy utána aludtam egy jót, de semmi más nem volt :)
2012. nov. 27. 09:43
 5/17 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm a válaszokat!!!!!Biztos nem ivott sokat max egy nagy kortyot, mert elég testes bor és száraz szóval nem ízlett neki biztos. Teának nézhette szegénykém.
2012. nov. 27. 09:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányommal is megesett, hogy belekóstolt egyszer 2 éves kora körül, de sajnos neki úgy ízlett, hogy azóta ha bort lát hisztizik érte. Persze nem adunk neki, már próbáltam, hogy piros gyümölcslét adok neki, amikor mi megiszunk egy pohár bort, de az nem kell neki. De ez valószínű csak azért van, mert mindig az kell neki amit nem kaphat meg.
2012. nov. 27. 10:19
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Saját borunk van, nagyon ízlik a gyerekeknek, ha lemegyünk a pincébe már jönnének is utánunk, hogy kérnek bort. 1- 2 kortypot a 2 éves is szokott kapni, ha épp ott van - ugyanúgy mint a 4 éves, 5 éves.

Erósíti vérképüket, a vörösbor nagyon jó vérképző.

Várom a lepontozást.

2012. nov. 27. 10:45
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
anyósom borral kenegette a férjem ínyét, mikor fogzott, mert állítólag puhítja... a családban van olyan, aki az 1 évesének kávét és bort ad. na de nem 1 kortyot, simán megivott az épp 1 éves kislány tavaly karácsonykor fél deci bort, a szülők meg röhögtek, h berúgott... amúgy baja nem lett tőle. a te gyermekednek sem lesz baja 1 kortytól, az biztos.
2012. nov. 27. 10:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz tőle, még ha több kortyot is ivott belőle. Nem méreg a bor, szőlőből van, csak erjesztve. Normális mennyiségben fogyasztva nagyon egészséges. (és ha minőségi és nem kotyvalék).
2012. nov. 27. 10:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy bort ivott. Az enyém szárított vízibolhát evett.
2012. nov. 27. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!