Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én vagyok ilyen hibbant,...

Csak én vagyok ilyen hibbant, hogy bőgni tudnék, hogy oviba megy 3 éves gyerekem?

Figyelt kérdés
Pedig ő már a 3. gyerekem...
2012. nov. 2. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem csak te, ne ess kétségbe ... én mind a négy gyerekemnél nehezen éltem meg, pedig férfi vagyok
2012. nov. 2. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

3 éves a kislányom.Szeptemberben kezdte az ovit.A lánykám jól érezte magát az oviban,én pedig végigbőgtem a hetet.Ez van,furcsa volt a változás,otthon voltam egyedül-a tesót várjuk,ezért nem mentem vissza már dolgozni-,de megszoktam.Már örülök,hogy élvezi a lányom a játékot a kis barátaival,én pedig uzsonna után már ott toporgok érte:D

40hkm

2012. nov. 2. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem.annak ilyen,vannak olyan anyukák,van akit meg se ráz,van aki a 4. után is sír,én a másodikkal éltem át ujra milyen mikor oviba indul.előtte lévő héten már kész voltam,nem aludtam,hisztis,ideges voltam,de aznap már nem,nem is érezte rajtam,hazafele bőgés,itthon bőgés,mentem érte,bőgés,mikor láttam milyen ügyes volt,semmi gond nem volt vele,nagyon boldog voltam,itthon bőgés.pedig nagy fiam van,aki már ballagott is,na azt is végigbőgtem,azt hittem a 2 nál könnyebb,hát nem.
2012. nov. 2. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Na, látom nem csak én vagyok ilyen. Ez valamennyire megnyugtat. A környezetemben mindenki hülyén néz rám, amikor szomorúan mondom, hogy megy oviba...
2012. nov. 2. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én alig vártam hogy menjen oviba, számoltam a napokat hogy már csak x nap és végre ovi.Megmondom őszintén hülyének néztem azokat akik itt írogatták hogy sírnak, szomorúak mert kezdődik az ovi, aztán megfordult ez és azt hittem én vagyok a hülye hogy engem ez nem szomorít el, azt hittem nem szeretem elégé a fiam.(Megjegyzem nagyon is szeretem, csak már 4. éve voltam itthon, és nálunk nincs nagyszülő vagy rokon akire akár egy délutánra is hagyhattam volna, így én jóformán a 4 év alatt egy órát sem pihentem)

Aztán eljött a nagy nap.Bent voltam, a reggelit leszámítva kint voltak végig az udvaron láttam mit csinál.Annyira jól érezte magát hogy el is szaladtam nyugodtan a boltba, majd a parkból leskelődtem.Másnap nem az udvaron voltak, kint ültem a folyosón és fogalmam se volt mit csinál a fiam.Na akkor ott elkapott a sírógörcs.Kijött az óvónő és mondta hogy szépen játszik jól érzi magát, menjek el nyugodtan.Nem jutottam sokáig, a parkban ültem és vártam hogy kimenjenek az udvarra.Csak akkor nyugodtam meg amikor megláttam hogy tényleg jól érzi magát

2012. nov. 2. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye. Az én fiam bölcsis,én a beszoktatás alatt olyan ideges voltam, hogy az első 4 nap minden reggel menetrendszerűen kihánytam a kávémat. Mikor először otthagytam, bőgtem hazafelé a villamoson, aztán itthon mániákusan elkezdtem takarítani, meg rendet rakni, csak, hogy lefoglaljam magam, és ne a szobájában bőgjek
2012. nov. 2. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!