Halak jegyű gyermekedre mi jellemző?
3 és fél éves lány. Mindene a víz a halakat szereti és ő találta ki magától azt hogy "anya, én vagyok a te kicsi halacskád."
Nagyon kettős személyiség. Teljesen másképp viselkedik mondjuk nagyiéknál mint itthon. Hisztizik veri magát mint egy őrült a következő percben meg mint akit kicseréltek egy tündérre.
NAgyon okos, kreatív, gyönyörűen rajzol többnyire sellőket. mindene a sellő babák.
Köszönöm!
Fiam is 20,5 hónapos - és pont, mint az utolsó válaszadó kisfia :)
Kedves 2.! Azért írtam ki a kérdést, mert - igen - kíváncsi vagyok egy bővebb verzióra.
Minden gyerek cukifalat (vagy mi). :)
2. vagyok. Azért nem minden gyerek cukifalat. Fiam Bak és csecsemőkorától nehéz eset, akaratos, hisztérikus.
A halak kislányom épp az ellenkezője.
Alkalmazkodó, türelmes, szinte soha nem sír.
Tanulékony, bújós, simogat, puszilgat (fiam ennyi idősen harapott)
Szóval nagyon jó természet!
Fürödni ő is imád, de sétálni is, mindenre kíváncsi, megfontolt, nem eszeveszetten rohan, hanem figyel, óvatos.
Imádja a kutyákat, cicákat. Eljátszik egyedül akár fél órát is, épít legoval.
Sokat alszik.
Hát röviden ennyi jutott az eszembe:)
Ikerfiaim az élő cáfolatai mindenféle horoszkópos butaságnak.
Ég és föld a két gyerek, pedig elvileg legalább nagyjából hasonlónak kellene lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!