Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Halak jegyű gyermekedre mi...

Halak jegyű gyermekedre mi jellemző?

Figyelt kérdés
Hány éves?
2012. nov. 26. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem a horoszkóp a jellemző a gyerekre, hanem a nevelés.
2012. nov. 26. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Cukifalat kislány, 21 hónapos. Részletesebben érdekelne?
2012. nov. 26. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:

3 és fél éves lány. Mindene a víz a halakat szereti és ő találta ki magától azt hogy "anya, én vagyok a te kicsi halacskád."

Nagyon kettős személyiség. Teljesen másképp viselkedik mondjuk nagyiéknál mint itthon. Hisztizik veri magát mint egy őrült a következő percben meg mint akit kicseréltek egy tündérre.

NAgyon okos, kreatív, gyönyörűen rajzol többnyire sellőket. mindene a sellő babák.

2012. nov. 26. 17:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy örökmozgó, minden lében kanál, (egyenlőre) könnyen kezelhető 20,5 hónapos kisfiú. Szeret enni, aludni, bár kell is neki az energia, mert ha ébren van, folyamatosan mozgásban van. Imádja a vizet, bár ez nem hiszem, hogy a "halak" jegy miatt van, mert a mérleg jegyű nővére is ugyanígy áll ezzel a témával :))
2012. nov. 26. 21:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Fiam is 20,5 hónapos - és pont, mint az utolsó válaszadó kisfia :)

Kedves 2.! Azért írtam ki a kérdést, mert - igen - kíváncsi vagyok egy bővebb verzióra.

Minden gyerek cukifalat (vagy mi). :)

2012. nov. 26. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Azért nem minden gyerek cukifalat. Fiam Bak és csecsemőkorától nehéz eset, akaratos, hisztérikus.

A halak kislányom épp az ellenkezője.

Alkalmazkodó, türelmes, szinte soha nem sír.

Tanulékony, bújós, simogat, puszilgat (fiam ennyi idősen harapott)

Szóval nagyon jó természet!

Fürödni ő is imád, de sétálni is, mindenre kíváncsi, megfontolt, nem eszeveszetten rohan, hanem figyel, óvatos.

Imádja a kutyákat, cicákat. Eljátszik egyedül akár fél órát is, épít legoval.

Sokat alszik.

Hát röviden ennyi jutott az eszembe:)

2012. nov. 26. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
OFF. Erdekes, amit az utolso leirt. Nalunk en vagyok a Hal jegyu es anyam szerint nyugodt baba voltam, akit akar orakig is ott lehetett hagyni, siman eljatszogatott. A lanyom viszont bak es akaratos, hisztis.
2012. nov. 29. 15:24
 8/11 Golan Trevize ***** válasza:

Ikerfiaim az élő cáfolatai mindenféle horoszkópos butaságnak.

Ég és föld a két gyerek, pedig elvileg legalább nagyjából hasonlónak kellene lenniük.

2012. nov. 29. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
4,5éves halak fiu, és nagyon könnyű eset. Szófogadó, nyugodt, csendes, visszahúzódó. Szeretik az oviban, bár nem egy társaság központja, de nagyon megbízható, segítőkész kisfiu. Szeretem, hogy olyan tipikus "jógyerek". nem balhés-hisztis. Kisöccsétől is eltűr szinte mindent. Pegi ő egy igazi tűzrőlpattant IKER fiu!
2012. nov. 29. 16:56
 10/11 Kiki01 ***** válasza:
1 éves kislány, hát, a vízimádaton kívül semmi sem emlékeztet ara hogy halak lenne:) Örökmozgó, akaratos, ha rászólok hisztizik, kis ördögfióka...
2013. márc. 25. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!