Van most valami hasmenéses járvány? És milyen széklet jellemző rá ha igen? Kell gyógyszeres kezelés? VAgy elég a protexin?
Fiam hányt 1napig, utána a lányom kétszer, majd ma én egyszer... A nagyi+nagynéni is sűrűn jár wcre ki mivel.
Ha ezt szedte össze a kicsi, akkor max 2nap és jól lesztek.
Ha nem inna, nálunk akkor néznek a gyerkőcökre, normaflort kaptak a kicsik, és ennyi.
nálunk brutális méretű járvány volt,a családba mindenki elkapta,anyától a dédiig unokatesó nagybácsi,aki csak 0 percet megfordult nálunk.
hasmenés nem sok csak iszonyat híg széklet,a bilit háromnegyedig kakilta,
hányás 3x de az nagyon brutálisan,
én saját magam kúráltam úgyanis a helyettesítő orvos szerint nem tűnt betegnek,mert nem hagyja el magát.
amikor hányt dedalonetta kúpot kapott,a hasmenésre smectát,
és mellette a bonolac pro kidet.
persze gyógyszerész segítségével.
tehát én azt javaslom vagy normaflort vagy bonolactot vagy valami ilyesmit kezdj el neki adni és akkor talán elkerüli.
Szerencsére nálunk még mindig csak a hígabb széklet a jellemző. Adom neki a Protexint ( amit korábban a doktornő javasolt) meg most igyekszem csak krumplit, rizst, almát, banánt adni - de hát az a baj, hogy néha megeszik egy kis csokit is.... :S :S
Nagyon remélem, hogy ennél nem lesz rosszabb, és lassan már kijövünk a hasmarsból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!