Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van most valamilyen járvány?...

Van most valamilyen járvány? Vagy csak a foga jön megint a babámnak?

Figyelt kérdés

Tegnap délután egyik pillanatról a másikra belázasodott a 17 hónapos lányom.Lázat csillapítottunk és utána evett is, mintha mi sem történt volna...délután, mikor felkelt kicsit szipogott is.

A fogára gondoltam, hogy az piszkálhatja, mert mosni sem nagyon engedi mostanában és volt már, hogy amiatt szedett össze egy hányós-hasmenéses vírust.Akkor is folyt az orra és mikor 3 nap után kilábalt belőle kint is volt 4 rágó fog.A közérzete sem az igazi, egész nap anyás, nyűgös, semmi sem jó neki, de legalább az altatással nincs gond, mert egyből elaludt, mikor letettem ma is, pedig nem szokott.Vagy csak front van?

Az orrát még nem kellett szívni, de szerintem estére az is eljön...

2012. jún. 14. 13:26
 1/2 anonim válasza:
Ha tenyleg felelossegteljes anyanak erzed magad, akkor orvoshoz viszed, nem pedig egy olyan oldalon teszel fel kerdest ahol akar egy laikus is adhat olyan valaszt, ami talan meg ronthat is a gyereked helyzeten. Latatlanba nagyon nehez tanacsot adni es szerintem nem is lehet.
2012. jún. 16. 17:58
 2/2 anonim válasza:
ne találgassunk itt, vidd orvoshoz!!!!!!!
2012. jún. 30. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!