Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jelenleg van valamilyen...

Jelenleg van valamilyen hasmenéses járvány?

Figyelt kérdés

2,5 éves kisfiamnak hasmenése van és nem tudom, hogy van-e valamilyen járvány vagy csak Ő szedett össze valahol valami bacit...

Köszi a válaszokat

2012. jún. 4. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hasmenés járvány szinte mindig van, pláne gyerekközösségekben. Az szerintem, hogy most a környéketeken van-e (egyébként az én lányomnak épp van) avagy nincs lényegtelen.

Egyébként a nagylányomnak 1x volt bakteriális hasmenése amikor antibogyó kellett, de akkor magas láza és irdatlan hasgörcse volt illetve zöld nyálkás széklete. Minden más hasmenés simán zajlott, sok fosás levertség, ha táppénzre kellett mennem, mert dolgoztam azonnal doki (más nem felhívtam a papír miatt) ha itthon voltam akkor csak 4-5 nap után vagy ha nem ivott volna vagy napi 10-nél többet kakilt volna akkor is felhívtam volna a dokit.

Jobbulást a kisfiadnak, ha esetleg még nem hallottál róla akkor ilyenkor a legjobb megoldás a folyadékpótlás mellett, ha valami probiotikumot is adsz neki.

2012. jún. 4. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ.

Normaflort kap meg smectat diétáztatom/nám/ ha enne de nem eszik alig akar inni is persze adom neki a vizet hisz nagyon meleg is van plusz ez is.:(

Eddig barna majd zöld a mostani meg zöldessárga volt a széklete. Eddig ma 5x fosizott. Remélem nem lesz rosszab....

2012. jún. 4. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 2.5 éves, bölcsis. Náluk van most is ilyen járvány. 1 hete van itthon a fiam, kezdődött hasmenéssel, majd csúnya köhögéssel, péntek éjjel óta pedig szinte egyfolytában 38 fok feletti láza van. Az orvos normaflort és köptetőt javasolt és persze sok folyadékot.
2012. jún. 4. 15:26
 4/5 anonim válasza:
Nálunk van járvány, győr-moson-sopron megyében lakom.
2012. jún. 5. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:
jász-nagykunban is van hányós-hasmenős.a barátnőm pesten lakik,ott is elég sok beteg van
2012. jún. 5. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!