Hasmenéses járvány? Kisgyerekes Anyukák, nem féltek?
nos elsősorban inkább téged érintene a betegség mint a kisbabát
és hálégnek ide nem került a buborkából
Én nem ijedtem meg, mert nem is hallottam erről.
Ha hasmenés is lesz, figyelni kell, nehogy kiszáradjon a baba, amúgy nem lesz baj, ne aggódj.
Rendszeres kézmosás, gyümölcsök, zöldségek alapos megmosása.
Ha lesz hasmenés: sok folydék, diéta, popsitörlő elhagyása (babádnak:D).
Nem kell megijedni.Be kell tartani a higiéniát, és kész.
Az a baj, hogy már szinte minden évre jut 1-2 halálos veszedelemmel való riogatás. Itt volt a kucuhapci, most a gyilkos uborka, utána meg jön a halinfluenza. Vannak még a kullancsok, amelyek közül állítólag egyre több a fertőzött, a rota vírus, és sorolhatnám.
Ha Híradót nézel, akkor már az ember úgy érzi, hogy ahhoz hogy a szülő a csemetéjét életben tartsa, a gyereket évente legalább kétszer kéne oltatni, burokban, fertőtlenítővel átitatott vattába csomagolva tartani és biztonsági őrrel őriztetni, mert körülvesznek minket a pedofilok és szervkereskedő gyermekrablók.
Persze figyelni kell, nem árt az óvatosság, de pánikba sem kell esni. Én azért örülök, hogy egy olyan korban és földrészen élek, ahol nem kell félnem attól, hogy a nyolc gyerekemből (ha nem halok bele a szülésbe) jó esetben 2-3 ha megéri a felnőtt kort.
A kajára meg különösen figyelni kell, de MINDIG, járványtól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!