Van most valamilyen járvány, ami lázzal jár?
14 hónapos. Vasárnap délután hirtelen belázasodott. Egész éjjel virrasztottam, hűtőfürdőztem, borogattam, mert semmivel nem akart lemenni a láza. 40,2 - t is mértünk - 0,5 fok. Az ügyeletet egyfolytában hívtam, ők segítettek, hogy mikor mit tegyek, mit adjak be neki.
Hétfőn reggel változatlanul nem tudtam 39 alá szorítani, elfogyott a germicid c-m és csak nurofen volt itthon, ami most nem igazán segített, na meg váltott lázcsillapítás volt.
Délben kijött hozzánk doktornő, írt fel antibiotikumot és kúpokat. Estére már lement hőemelkedésre, tegnap sem volt már láza, most egy picit megy a hasa, de az az antibiotikumtól van. Eddig 4x szedett, de mind a 4x meghajtotta, és mindegyik másféle volt.
Doktornő se torokpirosságot, se fülproblémát, se semmit nem látott. Csak a fogára tudtuk fogni, illetve még felmerült egy húgyuti fertőzés lehetősége, de mondta, hogy vizeletminta és ez a betegség csak akkor áll fenn, ha még két nap múlva is lázas.
Úgyhogy van valami a levegőben. Ja azt megjegyezte, hogy múlt héten sok lázas gyereke volt, torokgyulladással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!