Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van most valamilyen járvány,...

Van most valamilyen járvány, ami lázzal jár?

Figyelt kérdés
Fiam éjszaka óta lázas, hol jobban, hol kevésbé. 2 éves múlt. Torka nem piros, nem köhög. Van valami nyavaja, amit benyelhetett?
2011. máj. 25. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Itt nálink több gyerek is beteg, többek között a kislányom is. Tegnap volt lázas, kapott gyógyszert , lement a láza. Ma már nem volt lázas, csak folyik az orra, de az sem olyan vészes.
2011. máj. 25. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
A fiam szombaton estére lett lázas, még másnap is az volt, 3. nap csak hőemelkedés. Hétfőn vittem orvoshoz, már semmit nem látott rjata, torka nem piros, nem taknyos.
2011. máj. 25. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:

14 hónapos. Vasárnap délután hirtelen belázasodott. Egész éjjel virrasztottam, hűtőfürdőztem, borogattam, mert semmivel nem akart lemenni a láza. 40,2 - t is mértünk - 0,5 fok. Az ügyeletet egyfolytában hívtam, ők segítettek, hogy mikor mit tegyek, mit adjak be neki.

Hétfőn reggel változatlanul nem tudtam 39 alá szorítani, elfogyott a germicid c-m és csak nurofen volt itthon, ami most nem igazán segített, na meg váltott lázcsillapítás volt.

Délben kijött hozzánk doktornő, írt fel antibiotikumot és kúpokat. Estére már lement hőemelkedésre, tegnap sem volt már láza, most egy picit megy a hasa, de az az antibiotikumtól van. Eddig 4x szedett, de mind a 4x meghajtotta, és mindegyik másféle volt.

Doktornő se torokpirosságot, se fülproblémát, se semmit nem látott. Csak a fogára tudtuk fogni, illetve még felmerült egy húgyuti fertőzés lehetősége, de mondta, hogy vizeletminta és ez a betegség csak akkor áll fenn, ha még két nap múlva is lázas.

Úgyhogy van valami a levegőben. Ja azt megjegyezte, hogy múlt héten sok lázas gyereke volt, torokgyulladással.

2011. máj. 25. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!