Mit meseljek a 3 eves fiamnak? Semmilyen meset nem tudok fejböl. Tippek valamit? Könyvek? Inkabb kepes könyveink vannak, van 1 mesekönyvunk abba meg hosszu mesek vannak.
a három éves fiam anna,peti,gergő rajongó
három könyve van+ három a szekrényben eldugva,ezeket karácsonyra kapja majd
minden este ebből olvasok neki,ő választja ki a könyvet,és a fejezetet. kivülről tudja őket.attól függően,hogy hogy állunk idővel,2-4 fejezetet szoktam neki olvasni.ő többet akarna,de akkor reggelig olvashatnék.a könyv végén megnézi a fejezetek képeit,de tudja a címét is,és mondja,hogy melyiket olvassam.képek is vannak benne,bár én nem szeretem ezt a stílust,de a fiam szereti,és nekem ez a fontos
:)
KÖNYVTÁR.
...és te is tudsz fejből egy csomó mesét, csak nem emlékszel rájuk. Legfeljebb hozzáköltesz. 3 évesen úgysem tudja még a gyerek, hogy is van az "eredeti".
Hófehérke, Csipkerózsika, stb.
Ha nem jut eszedbe, akkor találj ki egyet!
Kell bele sárkány, lovag, királylány, boszorkány, varázsló, tündér, meg valami varázslatos tárgy/állat. :))
Szutyejev: Vidám mesék
Gőgös gúnár Gedeon
Grimm-meséket lerövidíted
Magyar népmesék szintén röviden, csomó fent van a youtube-on
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!