Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit meseljek a 3 eves fiamnak?...

Mit meseljek a 3 eves fiamnak? Semmilyen meset nem tudok fejböl. Tippek valamit? Könyvek? Inkabb kepes könyveink vannak, van 1 mesekönyvunk abba meg hosszu mesek vannak.

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
2012. nov. 18. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
2012. nov. 18. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:

a három éves fiam anna,peti,gergő rajongó

három könyve van+ három a szekrényben eldugva,ezeket karácsonyra kapja majd

minden este ebből olvasok neki,ő választja ki a könyvet,és a fejezetet. kivülről tudja őket.attól függően,hogy hogy állunk idővel,2-4 fejezetet szoktam neki olvasni.ő többet akarna,de akkor reggelig olvashatnék.a könyv végén megnézi a fejezetek képeit,de tudja a címét is,és mondja,hogy melyiket olvassam.képek is vannak benne,bár én nem szeretem ezt a stílust,de a fiam szereti,és nekem ez a fontos

2012. nov. 18. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:

:)

KÖNYVTÁR.

...és te is tudsz fejből egy csomó mesét, csak nem emlékszel rájuk. Legfeljebb hozzáköltesz. 3 évesen úgysem tudja még a gyerek, hogy is van az "eredeti".

Hófehérke, Csipkerózsika, stb.

Ha nem jut eszedbe, akkor találj ki egyet!

Kell bele sárkány, lovag, királylány, boszorkány, varázsló, tündér, meg valami varázslatos tárgy/állat. :))

2012. nov. 18. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Szutyejev: Vidám mesék

Gőgös gúnár Gedeon

Grimm-meséket lerövidíted

Magyar népmesék szintén röviden, csomó fent van a youtube-on

2012. nov. 18. 21:46
 6/10 anonim válasza:
Öreg néne őzikéje :)
2012. nov. 18. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Én magamtól szoktam kitalálni meséket, például kis vonatról, Paliról, elmesélem, hogy hova utaztak, mit csináltak, állatkert stb. rengeteg mindent ki lehet találni. Olvasni is szoktam gyakran, most a Mirr-Murr a kedvenc, meg újra előkerült a Zakatoló. De azt is nagyon szereti, ha a Soma nevű kisfiúról mesélek (ez a fiam), hova ment, mit csinált aznap. Ilyenkor mindig az emlékezetesebb dolgokat szoktam elmesélni neki, pl. egy bevásárlást, vagy közös kirándulást sétát. Sokszor inkább ezeket kéri, mint a könyvből olvasást.
2012. nov. 18. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Előzőekhez hozzátenném még, hogy az én fiam nagyon szereti, ha róla mesélek. Születésről, nyaralásról, ünnepekről, aznapról... azért is jó, mert nem kell hozzá könyv, lehet sötétben is.
2012. nov. 19. 06:27
 9/10 anonim ***** válasza:
A férjem állandóan kitalált meséket mesél a nagylánynak, aki imádja. Főleg azokat, ami a kis plüssállatairól szól, hogy merre kalandoznak, miket csinálnak, amikor nincsenek épp vele. Nagyon könnyű meséket kitalálni, de célszerű, ha emlékszel is rájuk, mert nálunk is volt más olyan, hogy ugyanazt a mesét kérte egy héttel később és simán belejavított, amikor nem ugyanúgy meséltük el. :)
2012. nov. 19. 09:33
 10/10 Adrienn2002 válasza:
Nekem egy 3 éves unoka öcsém van és ő a bógyó és babócát, tűzoltő Samet, és még barney barátait szokott nézni, és ezek persze mesekönyvekben is megtalálhatók!!! :-D
2014. júl. 28. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!