Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen hagytad magára...

Mennyi idősen hagytad magára gyermekedet pl. míg lementél a boltba?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3,5 éves, de még a postát is felhozatom, még arra az időre sem magára hagyni. (5. emeleten lakunk) Barátnőm meg simán magára hagyja a kislányát (szintén 3,5 éves), míg lemegy a boltba (kb. 20 perc). Én nem merném, bármi történhet akár 5 perc alatt is. vagy csak én vagyok "gyáva" ilyen szempontból?
2012. nov. 18. 09:38
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul a kislány fel ér vagy 5 fiúval, felmászik a szekrényekre és hasonlók. A múltkor az anyját az ablakba "lógva" várta. Nincs szúnyoghálójuk sem. Kisfiam meg egy nyugodt gyerek, szerintem nézné a mesét, de ő nem is merne egyedül maradni, nem engedne le az tuti.
2012. nov. 18. 09:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Amit a barátnőd csinál az gondatlan veszélyeztetés.

Az én lányom 5és fél, de még nem hagytam ott

2012. nov. 18. 09:41
 3/18 anonim ***** válasza:
46%
Egyedül még 10 éves korban sem.
2012. nov. 18. 09:45
 4/18 A kérdező kommentje:
Én már mondtam neki szépen, csúnyábban is amikor ezeket látom. Az ablakban lógásnak szemtanúja voltam. Akkor nagyon kiborultam. De azt mondta, hogy úgy sem történik semmi baj. Innentől kezdve én akkor nem "szólok" bele.
2012. nov. 18. 09:45
 5/18 anonim ***** válasza:
8%

én is otthon hagytam 3 éves kora után. 10perc alatt megfordultam . Leült tvt nézni és mikor hazamentem ugyanabban a pózban nézve a mesét .

Most 10 éves nagyon megbízható, önálló.

A lányomat viszont nem merném otthon hagyni.

Ismerni kell a gyereket is, mert nem mindegyiket lehet otthon hagyni 10 percre

2012. nov. 18. 09:48
 6/18 anonim ***** válasza:
41%
csak addig még leviszem a kukába a szemetet,az kb 2 perc.és csak akkor ha látom nagyon benne van valamiben.boltba meg ilyen helyekre eszembe se jutna.3,5 éves.
2012. nov. 18. 09:57
 7/18 anonim ***** válasza:
50%

a kertbe kiszaladok a 3 évesem mellőle, akkor ha mesét néz és nagyon elvan. kb. 2 perc. na most hozzátenném, hogy kintről hallom ha szól, az ablakon kilincsek nincsenek, így kinyitni sem tudja, a sütő áramtalanítva van, minden biztonságos. de a kerten kívül nem megyek.

20 percre 3,5 évest? gondolom tudja a barátnőd hogy ha valaki jelenti, elvehetik tőle a gyereket :S

2012. nov. 18. 11:26
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Ha Te akarsz lemenni, várj még minimum ugyanennyi időt. Ha a barátnődet akarod okítani, akkor meg szerintem ne foglalkozz vele, senki se szereti, ha beleszólnak a dolgaiba. Ha baj lesz, úgyis előveszik. De Te nem tudsz mellette állni és fogni a kezét.
2012. nov. 18. 12:04
 9/18 anonim ***** válasza:

3 éves múlt a fiam két hónapja.nem hagyom magára.jön velem szemetet kivinni,postát felhozni

nem csak őt féltem,hanem magam is,mert történhet velem bármi,és senki nem tudja,hogy egyedül van a lakásban.

2012. nov. 18. 12:12
 10/18 anonim ***** válasza:

Hát 5 percre se hagynám ott soha, leghamarabb mondjuk 8-10 évesen, gyerektől függően. 3,5 évest semennyi időre nem hagynék egyedül a lakásban, akkor se, ha alszik.

Hallottam olyanról, ezt gondoljátok el, aki egy-két éves (már nem tudom pontosan) gyerekét este nyolckor elaltatja, majd rendszeresen elmegy a férjével hazulról és éjfélre mennek haza. Szerintem az ilyet föl kéne jelenteni. Ez nagyon durva veszélyeztetés.

2012. nov. 18. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!