Mennyi idősen hagytad magára gyermekedet pl. míg lementél a boltba?
Amit a barátnőd csinál az gondatlan veszélyeztetés.
Az én lányom 5és fél, de még nem hagytam ott
én is otthon hagytam 3 éves kora után. 10perc alatt megfordultam . Leült tvt nézni és mikor hazamentem ugyanabban a pózban nézve a mesét .
Most 10 éves nagyon megbízható, önálló.
A lányomat viszont nem merném otthon hagyni.
Ismerni kell a gyereket is, mert nem mindegyiket lehet otthon hagyni 10 percre
a kertbe kiszaladok a 3 évesem mellőle, akkor ha mesét néz és nagyon elvan. kb. 2 perc. na most hozzátenném, hogy kintről hallom ha szól, az ablakon kilincsek nincsenek, így kinyitni sem tudja, a sütő áramtalanítva van, minden biztonságos. de a kerten kívül nem megyek.
20 percre 3,5 évest? gondolom tudja a barátnőd hogy ha valaki jelenti, elvehetik tőle a gyereket :S
3 éves múlt a fiam két hónapja.nem hagyom magára.jön velem szemetet kivinni,postát felhozni
nem csak őt féltem,hanem magam is,mert történhet velem bármi,és senki nem tudja,hogy egyedül van a lakásban.
Hát 5 percre se hagynám ott soha, leghamarabb mondjuk 8-10 évesen, gyerektől függően. 3,5 évest semennyi időre nem hagynék egyedül a lakásban, akkor se, ha alszik.
Hallottam olyanról, ezt gondoljátok el, aki egy-két éves (már nem tudom pontosan) gyerekét este nyolckor elaltatja, majd rendszeresen elmegy a férjével hazulról és éjfélre mennek haza. Szerintem az ilyet föl kéne jelenteni. Ez nagyon durva veszélyeztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!