Szerintetek jó módszer az, ha hiszti közben gyermekemet magamhoz ölelem?
Lassan 3 éves lesz lányom, és egyre hisztisebb.Már mindent kipróbáltam, de nála semmi nem vált be, se a figyelmen kívül hagyás, se a szobájába küldés, se semmi.
Már ott tartunk, hogy minden ok nélkül hisztizik, van, hogy reggel felkel, elfekszik a földön a szobája ajtajába, és 20 percen keresztül üvölt.Naponta legalább 3 ilyen hisztijelenet van, vagy ok nélkül, vagy azért, mert nem az van amit ő akar.Félek, ha kipróbálom ezt a módszert, csak még hisztisebb lesz, ugyanis rájön, ha hisztizik, anya méginkább szeretgetni fogja....
Hűha, nagyon örülök minden válasznak, és köszönet érte:)
Mindent kipróbálok, addig míg sikerrel nem járok.Már annyira elfajult a helyzet, hogy segítséget kértem nevelési tanácsadótól.(igaz nem segítettek, mert amíg nem tölti be lányom a 3. évet nem foglalkoznak vele).
hisztire
nálunk a nem figyelek rá jött be ,ha hisztizik a lányom akor hagyom hagy hisztizen ha lecsilapodot akor oda jönn és vizet kér .de nem veszem fel nem ölelgetem mert ilyenkor azt nem viseli el.
Az enyémhez hozzá sem lehet nyúlni ha hisztizik, de még beszélni sem igen lehet hozzá, mert méginkább "bedurvul" a dolog. Nálunk a figyelmen kívül hagyás vált be. Kitombolja magát, aztán mikor végzett, odajön hozzám és azt mondja, hogy "anya, befejeztem" és kéri, hogy töröljem meg az orrát, meg az arcát. Aztán az ölembe ültetem és megbeszéljük a dolgot.
Ez mindig így történik hiszti esetén :)
Kipróbáltam, féligmeddig bejött:)
Mikor felvettem folytatta még a hisztit, de gyorsan elkezdtem neki mutogatni egy újságot, és a sírás már abba is maradt:)
Hát majd meglátjuk, hogy a továbbiakban hogyan alakul, köszönöm Mindenki válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!