Szerintetek jó módszer az, ha hiszti közben gyermekemet magamhoz ölelem?
Lassan 3 éves lesz lányom, és egyre hisztisebb.Már mindent kipróbáltam, de nála semmi nem vált be, se a figyelmen kívül hagyás, se a szobájába küldés, se semmi.
Már ott tartunk, hogy minden ok nélkül hisztizik, van, hogy reggel felkel, elfekszik a földön a szobája ajtajába, és 20 percen keresztül üvölt.Naponta legalább 3 ilyen hisztijelenet van, vagy ok nélkül, vagy azért, mert nem az van amit ő akar.Félek, ha kipróbálom ezt a módszert, csak még hisztisebb lesz, ugyanis rájön, ha hisztizik, anya méginkább szeretgetni fogja....
na ez amit nem szabad!!!!
igy rá figyelsz!!
a figyelmem kivül hagyás a legjobb nemhogy még tutujgatom
Igen, én is így gondolom ahogy írtad kedves első válaszoló.
Olvastam egy cikket, ezt a magamhozölelést tanácsolták hisztieseteben.
Mikor földön fetreng a lányom azt ordítja, hogy vegyem fel.De ilyenkor olyan mérges vagyok rá, hogy képtelen vagyok rá,illetve már hajlok afelé, hogy ezt a módszert is kipróbálom.
Ki kell próbálni,mi váli be. Én ezeket próbáltam, mikor a fiam tavaly, 3 évesen rákezdte a hisztirohamjait:
-nem figyeltem rá
-megöleltem
-erélyesen rászóltam
-megmosolyogtam
-dühösen néztem rá
-próbáltam a figyelmét elterelni
Semmi nem használt, csak az idő... egyszer csak elmúlt,mintha nem is lett volna, de küzdelmes hónapok voltak.
Nálam bevált. 2 éves múlt a kisfiam, eléggé erős akaratú egyéniség. Ha látom, hogy hiszti van kibontakozóban és a terelés nem segít, átölelem és suttogok a fülébe, hogy tudom, mérges vagy de akkor is nagyon szeretlek, vagy tudom mást szeretnél, de ha lehiggadsz megbeszéljük mit csinálunk.
Eddig bevált. hát hogy az igazi dackorszak mit hoz az majd kiderül. Bár a nagyobbik fiamnál is ezt csináltam és szinte észre sem vettük a dackorszakot úgy elmúlt. Nem lett elkényeztetett kis akarnok. Viszont tudja, hogy bármit is csinál ha meg is kell büntetni akkor is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!