Segítség! A kislányomnak már napok óta nem múlik a pirosság, kipattogás a sunnusánál elég nagy területen. Mi a leghatásosabb módszer erre?
Mennyi idős?
Ha pelenka kiütés okozza,arra egy csodakenőcs:Alsol.Nekünk csak ez hozza rendbe kisfiam popsiját,kukiját.1 nap alatt már múlik is a pirosság,kipattogás.
mármint eddig sudo és bepantent használtatok vagy csak most?
ha előbbi akkor ez is lehet az oka, ezek erős hámosítók, puncira egyébként se szabad kenni, nem hogy minden nap, hozzászokik a bőr, aztán egy kis pirosságnál már nem segítenek.
vidd le holnap orvoshoz, majd ő ír ki gyógyszertárit, lehet gombás fertőzis is a pelustól, akkor kevernek bele canestent is.
fürdővízbe tegyél kamillát és minél kevesebbet legyen rajta pelus!
van sima gyógyszertári popsikrém, orvos felírja és akkor filléres tétel, nagyon ajánlom, ha ilyet használsz akkor a sudo valóban segít egy kipirosodásnál
Szia!
Pirosságra kend az ajánlott krémekkel én dokival iratattam fel mindig külö krémet de az én gyerekem sejhaja extra érzékeny volt. Ha hasmenése van akkor adj rá restore port az rendbe teszi és akkor az ok is elmúlik nem csak az okozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!