Te bevinnéd a gyereket oviba, ha tudnád, hogy hányós járvány van kitörőben?
Figyelt kérdés
Kicsivel vagyok itthon, szóval meg tudom oldani, hogy itthon fogom, doki is ad igazolást egy szó nélkül, ha mégsem hát írok én. Ma már egy kicsit hazaküldtek hasmenéssel, egy pedig délben hányt. Tudom, hogy így is megvan az esélye, hogy már benyeltük, de nagyon elegem van ebből az éves 3-4 ilyen járványból. Én is mindig elkapom, segítségem nincs, kész horror ilyenkor az életünk, nem beszélve arról, hogy a gyereket megkímélem tőle!2012. nov. 14. 13:55
2/5 anonim válasza:
Ha megteheted simán fogd otthon!!! Számomra ez nem is lenne kérdéses.
3/5 anonim válasza:
Szerintem hazudni sem kell, megmondod hogy miért marad otthon és kész.
(Persze kérdés, hogy meddig, meg hogy mikor mondható az el, hogy épp nincs "veszély" az oviban).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Hazudni nem hazudok, de mindenképp kell igazolást vinni vagy orvosit vagy szülőit, és ha már a doki ad akkor nem fogyasztom a szülői igazolásból a napokat. Nálunk nagyon szigorúan veszik ezeket a dolgokat.
Hát és hogy meddig. Nem tudom, gondoltam a héten már nem viszem, aztán jön a hétvége, meg talán hétfőn még itthon fogom. Ennyi idő alatt le szoktak zajlani ezek a járványok!
2012. nov. 14. 14:04
5/5 anonim válasza:
Én sem vinném be ha megtehetem, hogy itthon maradok vele. Hülye lennék beengedni egy beteg közösségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!