Reggel hol, meddig lehet beérni legkésőbb az óvodákba? Hány fősek és milyen típusúak azok a konkrét óvodai csoportok?
Figyelt kérdés
Konkrét válaszokat várnék, mint pl.:
- Budapest, 12. kerület, beérkezés 9-ig, 25 fős, vegyes csoport, alapítványi.
- Érd, 8-ig, 30 fős, homogén csoport, önkormányzati.
Köszönöm!
2012. nov. 13. 11:24
1/42 A kérdező kommentje:
Kérem a kedves moderátorokat, ne töröljék újra a kérdésemet! Mert teljesen érthető és a korábban feltett kérdésemre is azonnal, tökéletes válasz érkezett.
2012. nov. 13. 11:27
2/42 anonim válasza:
Ma már volt egy ilyen kérdés, válaszoltam is rá, de eltűnt... Na mindegy.
Szóval, Újpest, sima bölcsi 8.30-ig kell beérni (akkor van a reggeli), 25 fős vegyes csoportok.
3/42 anonim válasza:
Bocs, nem bölcsi hanem ovi......
4/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Törölték azzal az indokkal, hogy nem volt érthető a kérdés... Szerintem teljesen érthető volt, példa rá az is, hogy te már tökéletesen megválaszoltad. :)
2012. nov. 13. 11:30
5/42 A kérdező kommentje:
Ráadásul most véletlenül témának csoportszámot adtam meg, az előbb még az is jó volt, mert csoportlétszámot akartam írni. Csak felbosszantott, hogy újraírhatom a kérdésemet, ha választ szeretnék kapni rá.
2012. nov. 13. 11:34
6/42 anonim válasza:
Budapest X.ker. 8:30ig ,27 fős,homogén,önkormányzati
7/42 anonim válasza:
IX. kerület, beérkezés 9-ig, 25 fős, vegyes csoport, önkori
8/42 anonim válasza:
Hja hogy a moder.-nak nem volt érthető... Attól másnakmég simán az lehet. Kíváncsi lennék, konkrétan melyik szót nem értette...
9/42 anonim válasza:
Heves megye, falu, 28 fős homogén (nagycsoport), önkormányzati. 9-ig kell beérni, akkor adják le az aznapi ebédrendelést.
10/42 anonim válasza:
Esztergom, beérkezés 9-ig, 25 fős, vegyes csoport, önkormányzati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!