Hogyan érjem el, hogy kisfiam a délutáni alvásnál se pisiljen/kakáljon be?
Nappal már szobatiszta, illetve a pisiléssel nincs gond, a kakánál meg szól, hogy adjak rá pelust. Olyankor inkább adok rá, mert inkább abba kakáljon, minthogy elkezdje visszatartani. A nagy gond az, hogy szeptemberben kezdi az ovit, és a délutáni alváshoz eddig mindig kapott pelust. Két napja már nem adok rá, de így meg bemegy a pisi.
Szerintem nem sokkal ébredés előtt lehet, vagy amikor felébred, mert amikor én bemegyek és megölelem, még érzem hogy meleg a kis nadrágján a pisi. Mit csináljak, ébresszem fel elalvás után egy-másfél órával mondjuk? Fontos lenne, hogy szeptemberig megoldódjon ez a gond, mert muszáj visszamennem dolgozni, és nem tudom kire bízni.
23.07
Igen lehet így is, én éjszaka csináltam így, a pelust pedig felejtsd el nappal az oviba sincs és szorít az idő én mese könyvel ültem és ülök a bili mellé. Nekem már egy 7 éves fiam és egy 2 éves lányom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!