Meg merjem venni a fiamnak a vaterán ennyi negativ mellett?
Figyelt kérdés
a fiam imádja Elmot,meg az összes szereplőt,és találtam neki a vaterán egy óriás Ernie plüsst,65cm.A képen gyönyörűen néz ki.Viszont megnéztem az eladó értékeléseit,és van 18 negativja.Az utóbbi 90 napban nem volt.2300 adásvétele volt eddig.
Nem mondod, hogy nő???? Atya ég!!! De gáz...hogy jönnek ki egy nőnek a "száján" ilyen szavak, ilyen stílusban...
És tényleg, a semleges értékelések is inkább negatívak :)
Hát igen, ha nem megy a személyes átvétel, akkor tényleg csak akkor vedd meg, ha nem gond 3000 ft "elvesztése".
Én mivel azt mondod, hogy nem találtál ilyet máshol, még mindig elgondolkodnék rajta... Max 3000 bukó...
2012. nov. 11. 10:37
12/17 anonim válasza:
Én nem venném meg. A negatívak között is több helyen olvasni, hogy nem hívta fel a hibára a vevő figyelmét, hogy piszkosan kopottan dohosan küldte az egyébként jó állapotúnak feltüntetett játékokat. A semlegeseket is nézd, mert nem mindenki olyan bátor hogy negatívat adjon!
2012. nov. 11. 14:23
13/17 A kérdező kommentje:
van egy másik,50 cm-es,de ez az eladó se mondható megbizhatónak,talán egy kicsivel...szerintetek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!