Meg merjem venni a fiamnak a vaterán ennyi negativ mellett?
a fiam imádja Elmot,meg az összes szereplőt,és találtam neki a vaterán egy óriás Ernie plüsst,65cm.A képen gyönyörűen néz ki.Viszont megnéztem az eladó értékeléseit,és van 18 negativja.Az utóbbi 90 napban nem volt.2300 adásvétele volt eddig.
Szerintetek meg merjem rendelni?
igen,hát van egy stilusa az biztos...a pozitivakból is olvastam,ott persze minden rendben,kedves..stb.Hát nem tudom...olyan jó lenne ez a fiamnak,nem is láttam ekkora nagy plüsst ebből,na meg nem 3000 ft-ért.De tartok attól hogy esetleg én sem olyan terméket kapok ahogy meg van hirdetve,és fényképezve...
Igaz ebbe nincs ami ne működjön,mert nem elemes,nem csinál semmit,csak egy plüss.Elvileg a termékről készitette a képet,amin kinagyitva is nagyon szép állapotban van.Hátulról nincs róla kép csak.
Köszi a linket,nem is tudtam van ilyen "mesefigura"készitő,nagyonjó :) Megnéztem,jó is lenne,csak nagyon drágán jönne ki ha nagyobba csinálná,mert a 28 cm-s 3000 ft,az meg olyan pici alvósnak.
Ha át tudod venni személyesen, akkor igen. Ebben az esetben ugyanis nem veszthetsz pénzt. Előreutalásnál jobban vigyázz.
18 negatív nem olyan vészes ennyire sok adásvétel után. Valószínűleg nem is minden esetben ő volt a hibás.
Én valószínű megvenném, ha személyesen át tudnám venni, akkor mindenképpen!
Az látszik, hogy koszos egy kicsit, de én simán bevágnám a mosógépbe!
Egyébként ennyi eladásból egyáltalán nem sok a 18 negatív.
Bár az tény, hogy paraszt a csávó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!