Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti készítettek profi fotóssal...

Ti készítettek profi fotóssal képeket a gyerek (ek) ről, vagy a családról?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen alkalomra?

2012. nov. 9. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi minden év Karácsonya előtt készíttetünk műtermi családi fotókat
2012. nov. 9. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Tavaly karácsonyra!

Ez volt az ajándék nagyszülőknek,dédiknek,és keresztapunak...

360 kép DVD-n a 2 nagyinak,plusz 1-1 előhívott kép keretben mindenkinek :)

2012. nov. 9. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem ha egy idegen ember fényképez, a férjem sincs odáig azért, hogy ki kelljen öltözni egy ilyen miatt. A kislányom meg nagyon visszahúzódó, ha idegen ember van nálunk, gondolom ha fotózni akarná folyton elbújna, bújna belénk, stb.

Egyébként nagyon tetszenek mások ilyen fajta fotói, nagyon ötletesek és szépek. És tökéletes ajándék!

Viszont amit én szoktam csinálni: tavaly született a kislányunk és Karácsonyra csináltam róla egy szép CEWE fotókönyvet. Ezt kapta mindenki. És persze mindenki nagyon örült neki. Imádom csinálni ezeket a könyveket, annyi lehetőség van és sokkal szebb, mutatósabb, mint az előhívott képek egy albumban. Idén is ez lesz az ajándék, csak most naptárat kértek a nagyszülők. Az idei képeket kiválogattam és a legjobbakat tettem bele. Szép hátterek, keretek, aranyos figurák díszítik.

2012. nov. 9. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen.

Fél évesen, 1 és 2 évesen jöttek házhoz képeket csinálni a kisfiúnkról nagy részben, de voltak közös fotók is kettesben, illetve hármasban.

Voltak képek, amik a szobában készültek, meg voltak udvari, illetve ház körüli képek is.

Amúgy a többi alkalmon meg mi szoktunk fényképeket csinálni.

2012. nov. 9. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:

a másodikkal voltam 33 hetes várandós, amikor a nagyobbal készültek rólunk pocakos anya-lánya képek. imádom, annyira jók lettek!

én is nagyon szeretek fotózni, a lányaimról van is rengeteg kép, de családi kép egy sincs, pedig már a kicsi is elmúlt éves... (rólam sincsen kép :), apa nem szeret fotózni)

így mi is karácsony előtt elmegyünk családi fotózásra, és a család ilyet kap majd :)

2012. nov. 9. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Én csak az első szülinapjukon vittem el a két kisfiamat profi fotóshoz,műterembe.

Érdekes látni az egyformaságukat,és a különbségeket is:)!

De mostanában már van a kuponos oldalakon is ilyen akciós fotózás,gondolkodom rajta,hogy tavasszal csináltatok családosat is.Csak jobb lehet,mint amit itthon csinálunk úgy,hogy beállítjuk az időzítőt a gépen:)!

2012. nov. 9. 16:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, karácsony előtt.

Imádom a képeket amiket a fotós csinál, itthon legyek bármilyen ügyes (imádok fotózni) soha nem sikerül.

2012. nov. 9. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Kérdezhetek közben? Mennyibe kerülnek az ilyen műtermi fotózások a kicsikkel?

Mi egy modellügynökségtől nyertünk, kedvezményes fotosorozatot. 60db kép, 20.000.- lenne kedvezményesen!

Ez tényleg jó ár lenne?

Köszi és bocsánat mégegyszer, hogy belekérdeztem!

2012. nov. 10. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Tavaly 9000 ft-ot fizettem 60 db képért, akciósan. És gyönyörűek lettek, csinált olyant is a csaj, ami Boldog Karácsonyt feliratos volt. Mondjuk nem egy modellügynökség volt, de profi fotós.
2012. nov. 10. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszi szépen 9. :)
2012. nov. 14. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!