Ti elvinnétek orvoshoz? Sokszor mondja, hogy fáj a hasa.
Én fiam is ezt csinálja még mindig, 8 éves. Ha éhes, ha pukizni kell, ha kakilni kell, ha megkordul a gyomra, ha teli a hasa, ha nyomja a nadrág, ha pisilnie kell, ha ránéz a légy. Nem úgy néz ki, mint aki nagyon szenvedne tőle, csak épp rámhozza a frászt, mert amikor mondja, halál fájdalmas arccal képes sajnáltatni magát. Az orvos azt mondta, normális, ha nem tudja megkülönböztetni az éhséget a fájástól.
De a legokosabb, ha elviszed kivizsgálásra, nehogy tényleg valami baja legyen.
A lányom is ilyen (már 6 éves). Ő két dolog miatt szokta csinálni, egyrészt imádja a Nurofent, és bízik benne, hogyha elég jól színészkedik, akkor kaphat. A másik pedig, amit az előző válaszoló is írt, hogy mindent hasfájásnak érez. Nemrégen iszonyúan fájt a hasa, végigkérdeztem, hogy hol fáj, hogy fáj, nem kell-e kakilni, nem éhes-e. Aztán megevett egy nagy szelet kenyeret és 2 perc múlva kutya baja sem volt. Én is voltam vele dokinál, nem talált semmit.
Esetleg egy probiotikum kúrát érdemes végigcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!