Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Overálos kérdés, ti hogy...

Overálos kérdés, ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Lehet hogy butának fog tűnni amit kérdezek, de 1,5 éves kisfiamnak most vettem egy jó meleg, bélelt overált télire. Egyrészest. Az addig OK, hogy jó lesz benne játszózni, szánkózni, stb., de mi van, ha útközben bemegyünk egy boltba is (ahol nyilván ezerrel fog menni a fűtés), akkor szegénykém meg fog sülni. Még ha babakocsiban ül, akkor talán le tudom fejteni róla a felső részt derékig, de ha gyalog jön velem (egyre gyakrabban) akkor ezt nem tudom megvalósítani.

Ti hogy oldjátok meg az ilyen szituációkat?

2012. nov. 8. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát úgy ahogy írod mindenhol levettem róla. MIkor a kisboltba szaladtam be akkor kint hagytam a barátnőmre de mikor hosszabb időt töltöttünk orvos stb akkor küszködés, de hát ez hozzátartozik az anyasághoz:D

Már 4 éves a lányom és tavaly egy 2 részeset vettem tök jó volt mert a gatya kantáros és csak a kabit kellett levenni. Mondjuk ha autóval mentünk pl a spar-ba akkor az alsót rá se adtam.

2012. nov. 8. 12:20
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha sétálva jön veled a boltba, akkor hogy cipzározod le? Vagy leveszed az egész overált ilyenkor?:O
2012. nov. 8. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kétrészes téli együttest vettem a gyerekeimnek, így a kabátot le lehet venni róla. De szerintem ha gyalog mentek, akkor is le lehet neki derékig hajtani szerintem a felső részt, csak nem lógna le a földre:)
2012. nov. 8. 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:

mikor még 1 részes overálja volt és már sétált, akkor 1 éves volt, én lezipzároltam az overált, a felsőjét levettem róla és a kezét megkötöttem a derekén :) mármint az overálnak. sapiját, sálját meg a zsebembe hurcolom ilyenkor :)

következő évben már 2 részes overálja volt, de akkor is csak a kabátot tudtam ugye levenni, de nem volt ebből soha probléma, nem fázott meg azért mert vastag nadrág volt rajta a melegben

2012. nov. 8. 12:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:) Jó ötlet a derékban megkötős lecipzározós is, ki fogom próbálni.:)
2012. nov. 8. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Én mikor még egy részes overálja volt kicipzároztam kicsit sálat sapkát levettem róla.

Ha tescoba vagy hasonló bevásárlókocsis boltba mentünk beültettem a kosárba és felülről levettem róla!

2012. nov. 8. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!