Nálunk óriás pelyhekben szakad a hóóóóóó! Már overálos idő van?
Figyelt kérdés
Mindjárt megyünk a bölcsibe 2,5 éves lányommal. Kikészítettem a bélelt nadrágot, kabátot, inkább overálra cseréljem? 5 fokot mutat a hőmérő.2012. okt. 29. 08:04
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy overall:) bizti kimennek havazni, nem?
2/6 anonim válasza:
Annyira azért nincs hideg, de az overál azért is praktikus,mert nehezebben ázik át. Szóval szerintem vékonyabba öltöztesd és úgy rá az overált.
3/6 A kérdező kommentje:
Á, sajnos soha nem mennek ki, mert saras az udvar.:( Eddig összese 1 alkalommal voltak udvaron október 1. óta. Emiatt hazafelé mindig kint maradunk minimum 2 órát.
Sajnos nem marad meg a hó, mert meleg van, de mégis csak esik:) Bár most kinézve, egy kicsit azért már fehéredik a fű:)))
2012. okt. 29. 08:10
4/6 anonim válasza:
jo meleg nadrágot adok rá hótaposot és vizhatlan kabátot overált késöbb adom rá minek még (itt nem maradt mega hó) addig felesleges
5/6 anonim válasza:
ez engem is érdekelne mert elvitem a lányom a bölcsibe és elázott ,a nadrágja és a vastagkabátja ,van overálja de nem tudom hogy ráadjam hazafelé vagy inkább bélelt nadrág legyen rajta vastag kabátal.
6/6 A kérdező kommentje:
Mire elindultunk, elállt a hó, de én úgy döntöttem, hogy egy vékonyabb kantáros overálnadrágot adok rá, olyan télikabáttal ami kicsit vízálló. Esőben azért mindkettő átázik, de mégis jobban ellenáll a latyaknak mint a sima bélelt nadrág, vagy kabát.
2012. okt. 29. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!