Milyen tapasztalataitok vannak a régi, hagyományos
fémházas diavetítőkről?
Figyelt kérdés
Az érdekelne elsősorban, hogy érdemes-e megvenni 6 ezer Ft-ért, vagy inkább ruházzunk be egy újabb típusra? Úgy emlékszem gyerekkoromból, hogy nagyon túlmelegedett, ezért érdekelne néhány (pozitív vagy negatív) tapasztalat olyan szülőktől, akik ilyen diavetítővel mesélnek a gyermekeiknek. Köszönöm előre is!
a miénk 30 éve működik :) a tesóm mesél a gyerekeinek mostmár, de bizti a fiam is imádná. mondjuk ha most vennék lehet, h modernebbet vennék, a túlmelegedés miatt, viszont ezek a régiek kinyírhatatlanok.
2012. nov. 6. 19:48
2/7 anonim válasza:
Nekünk is van, és az is több, mint 30 éves, még nekünk meséltek mellette anyukámék.
2 mesét bír ki egyszerre, utána már nagyon meleg, de annyi elég is a 3 éves fiúnknak. Mindig mondja, hogy kapcsoljuk be a tv-t a falra. :)
De ha tudtok jó áron újabbat venni, akkor lehet, hogy abba jobb beruházni, hogy még a ti unokáitok is tudják használni. :D
2012. nov. 6. 20:30
3/7 anonim válasza:
Férjemé is megvan még, de nem merem rászoktatni a gyereket - egyrészt nem vagyok róla meggyőződve, hogy érintésvédelmileg megfelel a mai követelményeknek.... másrészt szerintem annyira felforrósodik, hogy emiatt nagyon balesetveszélyes. Tudom, nem hagyjuk ott a gyereket egyedül stb stb, de az ördög nem alszik, bármikor csöröghet a telefon, vagy fut a tej, és az ember máris kilép a szobából... szóval én biztos vennék egy modern készüléket, ha diavetítést akarnék rendezni.
2012. nov. 6. 21:14
4/7 anonim válasza:
még az én diavetítőmet használjuk, 30éves darab. Semmi baja, a gyerekek szeretik ha vetitek nekik. Én megfigyeltem több dolognál is,hogy a régi, retró dolgok sokkal jobbak, strapabíróbbak,mint a modern változatuk.
2012. nov. 7. 09:11
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! Bárcsak kipróbálhatnám mind a kettőt, könnyebb lenne a döntés :) Még egyszer köszönöm!
2012. nov. 7. 13:45
6/7 anonim válasza:
A miénk most purcant ki, de nem is bánom. Pillanatok alatt forró volt, büdös is...
Néztem az új típusút én is, hááát elég drága. (17 ezer, amit néztem). Most így hirtelen nem tudjuk megvenni, de idővel lehet, hogy beruházunk rá.
2012. nov. 7. 13:48
7/7 A kérdező kommentje:
Én is az új felé hajlok. Összedobja a család karácsonyra, úgyis tervezünk kistestvért, így egy ideig biztosan üzemeltetve lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!