Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyiket tartjátok jobbnak, a...

Melyiket tartjátok jobbnak, a régi pónit (Én kicsi pónim) vagy az új pónis mesét?

Figyelt kérdés

Régi póni: http://www.youtube.com/watch?v=dRm0HW9Q_XY

Új póni: http://www.youtube.com/watch?v=pY4whBm3Elg&feature=related

A régi nekem cukormázasabbnak tűnik, de az még tényleg kisgyerekeknek készült. Nekem az az érzésem, hogy ez az új inkább nagyobbaknak való, olyanoknak, akik már Cartoon Networköt néznek.

2012. okt. 3. 17:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a régit utáltam gyerekkoromban. De annyira, hogy amikor a lányom 2 évesen egy "régi" pónis könyvet kapott nem is adtam oda neki, hanem tovább akartam ajándékozni. De aztán valahogy elfelejtkeztem róla és amikor rájött a "póni- mánia" a lányomra 5 évesen, akkor elővettem neki. Nézegeti, de az újat ő is jobban szereti.

Pontosan azért utáltam a régit, mert "cukormázas". (Ezért utálom az Eperkét is. )

Az új már modernebb, bár tényleg vannak benne olyan "Cartoon Networkös" részek. De a figurák jobban tetszenek. Bár nem ez a kedvenc mesém. A lányomnak annál inkább!

2012. okt. 3. 18:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az új egyáltalán nem tetszik...
2012. okt. 3. 18:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a régit nem ismertem, pedig volt egy fésülős póni-babám, amit szerettem. Az új először idegesített (főleg a szinkronja), mostmár nagyon tetszik (a sztorik és a rajzok). Szerintem is nagyobbaknak való.
2012. okt. 3. 19:20
 4/16 ava87 ***** válasza:
89%

Én gyerekkoromban sokat néztem a régit, de az igazat megvallva annál nagyobb giccset keresve sem lehetne találni. Az új szerintem jópofa.

Amúgy ha már itt tartunk, én nem mondanám, hogy a régi olyan kicsiknek készült, voltak benne elég félelmetes jelenetek, a mai napig emlékszem "Az Éden tanya szelleme" című részre - ez azt hiszem fent is van a youtube-on magyarul.

2012. okt. 3. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem egyik borzasztóbb, mint a másik. Nagyon remélem, hogy a lányom nem fog rákattanni.

Ha már nagyon lányos mese, akkor inkább Fifi, azt még el tudom viselni (a giccs tűtő képességem határán van)...

2012. okt. 4. 13:00
 6/16 anonim válasza:
100%

Az új nekem kifejezetten jobban tetszik :)

Sokkal aranyosabbak a figurák, ráadásul a rajzolója rajzolta a Pindúr pandúrokat és a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak-ot is.

A pónik személyisége is sokat változott az évek során, sokkal egyértelműbb lett.

Szerintem is a varázslatos barátság már inkább nagyobbaknak való, de hallottam, hogy elég népszerű a felnőtt férfiak körében is :)

Nagyon szeretem azt a mesét, csak kár, hogy a minimax ilyen kritikán aluli szinkront adott neki :(

13/L

2012. okt. 18. 21:17
 7/16 A kérdező kommentje:

Ez tényleg megy a Minimaxon? :O Ez sok mindent megmagyaráz a szinkronjával kapcoslatban. Tipikus magyar gondolkodás. Póni? akkor nyomjuk a gyerekcsatornára, pedig ez a sorozat tényleg a CN-re való. Én mondjuk csak angol szinkronnal láttam.

Sajna a Minimax meg elment egy óvodáscsatorna irányába, pedig régen, úgy nyolc éve, még voltak rajta nem csak bugyuta és lebutított mesék, mint a most vetítettek 90%-a. Egyébként úgy húsz éve ment régi cukormázas pónisorozat a tévében, ahol még voltak fiúszinkronos pónik is. Ez a sorozat új szinkront kapott, és mindenkinek lányhangja lett, kivéve Spike-ot. Összegzés: a Friendship of Magic nem való óvodásoknak, de mégis valami miatt azt hiszik, hogy ők a célközönség, lásd, vagy kifejezetten ilyen magazin is 3-7 éves korosztálynak. (Aminek a fele reklám).

2012. okt. 19. 13:32
 8/16 anonim válasza:
Új.
2013. nov. 8. 16:49
 9/16 anonim válasza:
A 4G lett a legjobb :)
2014. júl. 21. 23:28
 10/16 anonim válasza:

Egyébként a minimax nemcsak rosz szinkront adott neki...de mégcsak nem is sorrendben vetíti le.

Pl.: elôszôr 1.évad 1.rész aztán 2.évad 12.rész stb....

Ha legalább sorrendben vetítenék le akkor elfogadnám a szinkront is.

2014. júl. 22. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!