Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves picifiamnak nagyon...

1 éves picifiamnak nagyon kicsi a pöcörkéje. A régi öregek azt mondták ha felállítom mindig pelenkázáskor akkor nö! (nagymama féle okosság :-). Ti mit gondoltok, igaz lehet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 13:43
 1/10 anonim válasza:
100%
Szia!! nekünk is ez a gondunk, szintén egy éves a kisfiam és a kórházi zárójelentésen micropenis szerepel. azt mondta az urulógus 3 hónapos korában hogy csak figymaszűkület meg le van tapadva. a kérdésedre sajna nem tudok válaszolni ilyet még nem hallottam, de ez engem is idegesít jó lenne többet tudni róla!!
2010. febr. 25. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
én fiam nem panaszkodhat a méretire, én azon aggódtam, hogy "hozzá nő-e". soha nem állítgattam, szerintem ez egy hülyeség :D
2010. febr. 25. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
És hogy gondolták az öregek,mit csinálj,hogy felálljon neki?! Ez genetika,nem lehet mit tenni! De nem biztos,hogy felnött korában is kicsi lesz.
2010. febr. 25. 14:51
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,,,,ugy pelenkázzam hogy mikor bezárom a pelenkát felfelé állítsam hogy nelapuljon bele a herezacsiba,,,,az afrikai népek csöbe huzzák hogy nöljön,,,,azért gondolom hogy valami lehet benne....mindenesetre elég rossz,,,szeretnék mindent megtenni hogy valamicskét is nöljön neki,,,,azé köszi
2010. febr. 25. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Ha pelenkázáskor felfelé állítod neki azzal csak azt éred el, hogy egy idő után átázik a pelus és csupa pisi lesz a hasa és mindene..

Sztem ezen nem lehet változtatni, a természet "csinálta" ilyenre. Majd ha nagyobb lesz a fiad és nem nőtt egy centit sem a férfiassága akkor kezdj el aggódni.

Nem semmi hogy anyukák milyen hülyeségeket tudnak kitalálni. Nincsen adott méret táblázat hogy adott életkorban mekkorának kell lennie.

2010. febr. 25. 15:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért nem kell lehülyézni a másikat,és nem tudom hallottál-e már róla hogy a kicsi hímvesszö,késöbbiekben pszihológiai problámát okozhat a kisfiúnál.Örülj magadnak hogy nincsenek ilyen gondjaid,,,,meg hogy te nem vagy ilyen hülye!!!!
2010. febr. 25. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz ezzel probléma, ez genetikai kérdés,s általában az apa méretéhez lesz hasonló. Az hogy most pici,nem sokat jelent,majd kamaszkorban megugrik. Egyébként meg a lankadt állapotban mért érték nem lesz mérvadó felnőttkorában,hiszen sokat "nőhet " erekcióban. De ezt a felállítást nem értem. A gyereket? Vagy a fütyijét?De hogyan?Nekem ez "kína":))
2010. febr. 25. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan hülye kérdés, hogy kapásból mehetne a Fuck Yeah-re. Külön fénypont, hogy a kérdező hülyézi le a válaszolót :D Gyöngyszem.
2010. ápr. 21. 21:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha kicsit figyelmesen elolvasnád látnád hogy elötte ö hülyézte le a kérdést.Lehet hogy hülye kérdés,és az egész egy hülyeség,de pontosan ezért létezik ez az oldal,hogy itt megkérdezze az ember amit máshol nem mer,mert mindenki "hülyének" nézi.Amugy volt más anyuka is aki válaszolt mert ugyanez a problémája.Ès ismételten azt mondanám hogy örülj neki hogy neked nincsenek ilyen "hülye" problémáid....viva!!!
2010. ápr. 25. 13:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Amugy bárki erre jár és a véleménye az hogy ez hülyeség,,,ok.Biztos az ,de tényleg az öregmama mondta nekem,és csak kíváncsi voltam mások véleményére.Nem a kötekedösökkel akartam vitatkozni,csak kíváncsi voltam,hogy más,hasonló helyzetben lévö anyukák mit szólnak ehhez.....
2010. ápr. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!