Minden pelenkázáskor használsz popsi krémet?
Igen használok és csak gyógyszertárit.
Ha esetleg a kakilástól a lyukánál nagyon piros lenne, akkor pedig sudocrem krémmel kenem be, de csak ott, máshol nem!
Gyógyszertárit használunk mi is, nincs vele bajom.
Én csak kaki után kenem be neki, illetve este fürdés után. Még sosem volt piros a popsija.
Én gyógyszertárit használtam első babánál, minden pelenkázás után, de amikor kb. 10 hós korában nagyon nehéz volt már pelenkázni (mert forgott meg fel akart állni), akkor elhagytam a dolgot.
Kicsinél csak akkor használtam, amikor kipirosodott a popsija, vele Sudocremet, egy tégely elég lesz neki, úgy látom.
En szuletese ota sudocremmel kenem. Este minden furdetes utan bekenem es kaki utan is. Mar igy csinalom 20 hoanpja es semmi gond. :)
Egyedul amikor fogzik szegenykem akkor nagyon kipirosodik neki a popsija mert a kakija savasabb olyankor es akkor is ha meg van fazva. Hiaba is cserelem neki gyakrabban. Volt olyan, hogy holyagos lett a popsija. :( Ha ennyire csunya akkor rakenek egy reteg sarga szinu "metanium"-nak nevett kremet es ez par ora alatt rendbehozza. Hihetetlenul jo. Kulfoldon elunk igy sajnos nem tudom, hogy mi az otthoni neve de egy irto budos sarga csodakerem a gyogyszertarbol. :)
csak az esti fürdés után kenem be, gyógyszertárival.
sudocremet akkor használunk ha piros a popsija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!