5 éves kisfiam régi filmeket szeret, nem gond ha nézi ezeket?
Figyelt kérdés
Kincskereső kisködmön, Tüskevár stb. Ezeket szereti. Számomra korban nagyobbakhoz lenne való, de egyszer meglátta és azóta csak addig nyaggat, míg be nem kapcsolom.2012. nov. 2. 17:09
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezek a filmek nincsenek korhoz kötve, nem hinném hogy káros lenne egy kisebb gyereknek. Inkább örülj neki, hogy ilyen régi jó meséket/filmeket akar nézni, és nem a mai hülyeségeket.
2/3 anonim válasza:
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy jobb, hogy ezeket nézi, mint a mai bugyuta rajzfilmeket. :)
Viszont egy dolog eszembe jutott: lehet, hogy jobb lenne, ha nem kötelező olvasmányok filmváltozatait nézetnéd vele, mert ettől lehet, hogy később nem fogja úgy élvezni a könyveket. Mi pl. most a 7 éves gyerekkel a Tüskevárat olvassuk, nagyon szereti, de nem nézetném meg vele e filmet (bár remekműnek tartom – mármint a régi változatát) még, akármilyen jó is, elvesznek benne a részletek.
Persze lehet, hogy ezek ma már nem is kötelező olvasmányok, szóval semmi értelme annak, amit írtam. :)
Egyébként mi az mtv.hu oldalán a videótárból szoktunk gyerekfilmeket nézni, jópofák vannak fenn (régi rajzfilmek, bábfilmek, mesejátékok is), ajánlom.
3/3 anonim válasza:
inkább ezt,mint a bakugant és társait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!