Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi barátnő, régi gondok?
régi párommal jópár éve szakítottunk, akkor nem emberi tényezők voltak az okok, vége lett. nem haragudtunk egymásra.
most megint összehozott minket a sors, párszor összejöttünk, és ott is aludtam nála. lelkesnek tűnik, de az alvás szó szerint az. kifordul a fal felé vagy nyakig takarózik. nem szeretnék tolakodó lenni, de ha már ott alszom, óvatosan megsimiztem itt ott- semmi tolakodó dolog-, de zéró reakció, inkább aludt tovább. :) kezdeményezés részéről kizárt, mint régen.
szerintetek mit akar a lány? semmit, csak éppen magányos, vagy kaparjak -szerinte- gőzerővel ismét? ( az nem fog menni )
ha akarna valamit akkor reagált volna a kezdeményezésre. valszeg csak barátnak tekint. én ugyanígy voltam az exemmel, nemrég
26/l
" valszeg csak barátnak tekint "
erre gyanakszom. :)
amugy igen, lehet nővel aludni sx nélkül, mint barát, erre is van példa, miért ne? csak ritkább szitu.
akkor barátnak tekintem én is, és mint nőt kutyába se veszem, én is ügyesen tudok a fal felé aludni. :) ha unatkozunk, összefutunk, ennyi. ( de minek.. )
hát férfi nőt nem visz lakásra kizárólag pókerezni, az fix. jóeséllyel szándéka van, és ezt a nő is pontosan tudja.
forditott esetben lehet más a képlet, de ha 2 egyedülálló emberről beszélünk, akik előtte netán továbbléptek a barátságon /sx/ akkor gyanús az ügy. egy 30 as nő már nem alszik csak úgy palival, hogy ne kattogna az agya.. :D nem fábul van.
felettébb gyanús az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!