Barátnő az ilyen ember? Miért van az hogy ha születik egy gyerek akkor minden régi barát lefarcol a fenébe?
Tőlem már akkor lepattantak a "barátnők",amikor megismertem a Szerelmemet.
Egyszerűen nem tudták kezelni a helyzetet,hogy nekem a párom lett a legfontosabb az életemben.
A babókkal ugyanez lehet a helyzet. Tisztelet a kivitelnek.
36 hetes kismami
Szerintem sokan azt hiszik,l hogy mostmár a babád teljesen kitölti az életedet, és ezért zavarnának.
Biztosan vannak, akik nem azért hanyagolnak, mert nem érdekled őket, hanem mert nem akarnak zavarni. Lehet, hogy a barátnőd is így van vele. Mondd meg neki, hogy ugyanolyan fontos neked a barátságotok, és hogy szeretnéd gyakrabban látni, mert egyáltalán nem zavar!
A másik lehetőség, hogy úgy érzi, már nem találná meg a közös hangot, mert Neked már a babád, a családod a legfontosabb, ő meg attól tart, hogy már csak erről tudsz beszélgetni. Esetleg ha a telefonos beszélgetéseitek során tényleg ez a fő téma, akkor nem tud mit kezdeni vele, kellemetlen neki, hogy ő még ehhez nem nagyon tud hozzászólni.
Ezek szerintem azok a lehetőségek, amik akkor vannak, ha nem az érdektelenség miatt tűnik el egy barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!