Mit tehetek, ha semmit nem eszik meg az óvodában?
Okt. közepén kezdte az óvodát a lányom (3 éves.)
Nagyon nem akarja, megy a sírás, meg a hiszti, nagyon nem tudok mit tenni, nem egyedi eset.
De egész nap nem eszik bent semmit. Reggel ha megetetem, azt minden alkalommal kihányja.
Amúgy sem egy jóevő gyerek, de nemsokára nem tudom megoldani, hogy fél1kor el legyen hozva, mert dolgoznom kell. Mit tehetnék, ha nem akarom, hogy reggeltől délután 3-ig evés nélkül legyen?
Tapasztalatok? Volt/van valaki hasonló helyzetben?
Ha nincs óvoda, nem szokott hányni.
A héten már nyugodtabb volt reggelente, ma hajnalban mertem adni kakaót neki, nem hányta ki.
Igen, akkor ez a stressz:(
Azt hittem máskor is szokott.
Kisfiamnál is ez volt, csak Ő sajnos máskor is hányt és
sajnos kiderült hogy más is van a háttérben:(
Megkérdezhetem, mi?
(Anyukám sokmindennel riogatott már, és hát félek...)
Az óvodában tízórai van, természetesen minden gyermek jóllakhat ott is, de reggelizni nem tilos otthon. Csak egyik válaszra reagáltam.
Szerintem nem volt eleget közösségben eddig, burokban élt. ezen már változtatni nem tudsz, szerintem hagyni kellene, hogy magától jöjjön rá, hogy az ő érdeke az evés. tudom nehéz, de erőltetni nem lehet. az óvónőnek, mint új személynek pláne nem. Neked sem...nem kell félni, 7 napot is bír étlen az ember. :) Úgy értem baja nem lesz attól, hogy kicsit éhezik. Rájön, hogy neki ez rossz és magától enni fog, csak ne stresszlejetek rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!