Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál is előfordul, hogy...

Másnál is előfordul, hogy türelmetlen folyton kérdező, folyton beszélő gyerkőcével?

Figyelt kérdés

Szörnyen lelkiismeretfurdalásom van, de néha annyira kiborít 3,5 éves kisfiam. Néha annyira türelmetlen vagyok vele :(

Most van nála a "miért?" korszak és folyamatosan beszél és beszél és kérdez, kérdez és pörög egész nap. 1 perc megállás sincs.

Úgy vágynék néha egy kis csendre....

2012. nov. 5. 21:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hú......, látom vannak sztorik :)

Az enyém is fiús és valóban, eddig nem tudtam mire vélni a halandzsát amit néha levág, de akkor valószínűleg a miatt van, hogy nem jut eszébe más, de valamit mégis csak mondania kell :D

.... és az autós sztorik, na igen, ott sincs fél percig se csend

2012. nov. 6. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is a 10-eshez csatlakozom, mert engem sem "idegesít". 3,5 éves a kisfiam, megkésett beszédfejlődésű, még a miért-korszak sem jött el, pedig már úgy várom!!! De már legalább dumál ezt-azt, néha megállás nélkül ugyanaz a téma (pl. télen hideg van, nyáron meleg van és süt a Nap, stb..szóval csa az évszakokat fújjuk egy ideje, de sebaj).

Ha átlagos lett volna afejlődése, valszeg én is vágynék a csöndre, de így másképp látom a dolgokat :)

2012. nov. 6. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:
A mi kislányunk csak a csend megtöréséért beszél, ha más mondanivalója nincs. SZereti a hangját. Ha nem mond semmit akkor énekel. Hozzáteszem hallása az nincs. Kisfiunk viszont mindig valami érdeklődőt, vagy játszáskor a fantázia dolgait adja elő. Őt nagyon zavarja a kislányunk éneklése, mert neki meg tökéletes hallása van. Nálunk csak alváskor van csend, meg tudunk gondolkodni, ha bezavarjuk őket a szobába, hogy most ottmaradtok míg nem szólunk. Kislányunk mindig ilyen is volt. Mióta tud beszélni, magyaráz, vagy hallattja magát. Kisfiunk nagyon csendes volt, szerintem a kiscsaj adott neki mert azóta nagy a hangzavar.
2012. nov. 6. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:
én felirattal nézem a híradót a teletexten :-)) 5 éves. fiú
2012. nov. 7. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Mekkora ötlet! Holnap ki is próbálom! Ma is az ölemben ült, és vidáman magyarázott. :)
2012. nov. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!