Másnál is előfordul, hogy türelmetlen folyton kérdező, folyton beszélő gyerkőcével?
Szörnyen lelkiismeretfurdalásom van, de néha annyira kiborít 3,5 éves kisfiam. Néha annyira türelmetlen vagyok vele :(
Most van nála a "miért?" korszak és folyamatosan beszél és beszél és kérdez, kérdez és pörög egész nap. 1 perc megállás sincs.
Úgy vágynék néha egy kis csendre....
Hú......, látom vannak sztorik :)
Az enyém is fiús és valóban, eddig nem tudtam mire vélni a halandzsát amit néha levág, de akkor valószínűleg a miatt van, hogy nem jut eszébe más, de valamit mégis csak mondania kell :D
.... és az autós sztorik, na igen, ott sincs fél percig se csend
Én is a 10-eshez csatlakozom, mert engem sem "idegesít". 3,5 éves a kisfiam, megkésett beszédfejlődésű, még a miért-korszak sem jött el, pedig már úgy várom!!! De már legalább dumál ezt-azt, néha megállás nélkül ugyanaz a téma (pl. télen hideg van, nyáron meleg van és süt a Nap, stb..szóval csa az évszakokat fújjuk egy ideje, de sebaj).
Ha átlagos lett volna afejlődése, valszeg én is vágynék a csöndre, de így másképp látom a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!