Gáz, ha egy kétéves gyereknek nincs Duplója, és eddig nem is terveztük, hogy veszünk?
Figyelt kérdés
Én azt hittem, ráér ha Legót kap vagy 6-7 évesen, de ahogy olvasom itt a kérdéseket, minden gyereknek van Duplo is.2012. nov. 5. 17:51
11/13 anonim válasza:
Nekünk sincs! 3,5 éves a kisfiam, vannakak más (olcsóbb) építőkockái (Abrick-szettek), no-name műanyag építőkockák, de őszintén nem játszik velük túl sokat, így feleslegesnek tartottam egy vagyonért elkezdeni Duplót-gyűjteni. Mi is szerintem majd Legót veszünk 1-2 év múlva (egy nagy doboz Legónk van, még a férjemé volt, de még nem kapta meg őket, majd ha picit nagyobb lesz).
12/13 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül Dupló, megteszi egy olcsóbb, de jó minőségű építőjáték is. Rengeteg olyan kapható, ami olcsóbb, jó minőségű, és kompatibilis ezzel pl: Régióban is láttam. Fejleszti a kézügyességet, a kreativitást. Ha szeret építeni, akkor el lehet gondolkozni a Duplón, de ha egyáltalán nemérdekli az építőjáték, akkor a méregdrága kockák sem fogják felcsigázni.
13/13 anonim válasza:
Nem gáz.
2,5 éves a lányom. Tavaly kapott a rokonoktól építőkockát, le sem sz@rta. Pár hete kezdte csak el érdekelni, mindenáron tornyot akart belőle építeni.
Nálunk most jött el az ideje.
Mégsem Duplot kapott, hanem Mega Bloks-ot. A sima műanyag építőkockát, semmi figura, állat nincs hozzá, mert abból már bőven van itthon.
Jól is jöttünk ki a dologból, mert a Tescoban épp most akciós.
Különben nagyon jól lekötni, szeret vele játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!