Gáz, ha egy kétéves gyereknek nincs Duplója, és eddig nem is terveztük, hogy veszünk?
valami konstruálós, építgetős játékkocka azért nem ártana neki szerintem (nem írod, hogy van-e), nem feltétlenül duplo, bár kétségtelen, hogy a minősége és a választék tekintetében nagyon a top-on van.
de vannak hasonlók is (olyan is ami összeépíthető a nagy márkával), többféle méretben és minőségben, elég nagy a választék, csak győzze az ember kiguberálni a megfelelő ár-érték arányú játékot a csemetének...
nekünk amúgy van az olcsóbb unico-ból is, van mega bloks, ezek mind összeépíthetők a duplo-val, de árban alatta voltak anno - és van vagy 5 féle egyéb építő, mind (majdnem) ugyanazt tudják mint a duplo.
nekem amúgy 4 és 2,5 évesek. motanába nvettük elő a kis lego-t, mára zzal is szívesen babrálnak, de ha haladósabban akarnak építkezni akkor mindig a duplo-t veszik elő, szeretik nagyon
Engem is meglepett, hogy mennyire egy hasznos játék. 3 évesen kapott egy alap szettet, és azokból is olyanokat épített, hogy csak néztem. Azóta szerepjátszik, fantáziájának is nagyon jót tesz. 4 éves, nincs túl sok, mert nincs annyi pénzünk, de van az alapszett, tűzoltóállomás és pár db kisállat, ablakok.
Napi szinten játszik a fiam vele, nagyon örülök, hogy végülis elkezdtük neki venni.
És tudod mi az érdekes? A 20 hónapos huga is épít, pakol vele.
Vegyetek, próbáljátok ki, mindannyiotoknak élvezetes játék.
Én vettem Duplot, kizárólag az állatokkal játszott.
A mega blocks viszont bejött neki.
Úgyhogy én több Duplot nem vettem, majd Legót.
Nem, nem gáz.
Nekünk túl drága a dupló. Kapott dávid építőkockát, ami ráadásul magyar. Szerintem a dupló túl van misztifikálva, ugyanúgy mint a fisher price játékok.
Nem mondom, hogy gagyit kap, mert minden játéka igényes, fejlesztő, de egyáltalán nem a márkára utazunk.
Nekünk sincs Duplo.
Van fakocka, meg Dupló utánzat, de őszintén egyikkel sem játszott sosem.
Építeni most sem igen szeret, inkább a fotelekből épít bunkert, elkunyizza a lábosaimat, fedőket, és házakat épít,
szóval ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Amúgy az ovikban általában van, nálunk is, ott sem játzik vele.
4 éves elmúlt a nagyfiú :)
Ha vesztek neki más játékot ami fejleszti a kézügyességét, a fantáziáját, akkor nem baj. Nem kell duplót másfélék is vannak.
A mi kisfiunk ki nem állt semmi ilyesmit. Most 8 éves másodikos, most kezdi al a sok sok sok apró darabosakat, és még élvezi is. De lehetősége azért volt.
Ó most figyelem két éves. Az viszont valószínű, ha vesztek is készüljetek fel, hogy nem úgy fog játszani vele ahogyan kell, hanem kocogtatja, esetleg dobálja, de lehet szineket válogatni vele stb.
Nálunk több játék van amit megvettünk és évek múltán kezdtek vele játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!