Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ez? Szexuális fejlődé...

Normális ez? Szexuális fejlődés? Engem ez nagyon zavar?

Figyelt kérdés
Kislányom 3 éves ovis nagylány. Van egy rokon kislány aki sokat van nálunk, ő 8 éves. többször vettem már észre h a lányom punját piszkálja. Szóltam is már rá többször hogy hagyja abba. Lányom is már panaszkodott többször h nem hagyja békén. Az egész kislány viselkedésében túúúlon túl sok a szexualitás. jóformán semmi más nem érdekli. Lát egy cikket az újságban, ahol a képen pont egy meztelen, vagy fürdőruhás ember van, ő egyből elolvassa, de a tananyagot nem hajlandó olvasni. Azt figyeli h kinek mikor látszódik ki véletlen a bugyija, alsónadrágja, többször volt hogy lerángatta a lányom bugyiját is. Borzalmasan zavar ez engem mert nem szeretném hogy az én lányom ennyire fiatalon,3 évesen ennyire túlzottan kapja a szexuális ingereket, főleg egy másik lánytól. Valamelyik nap nálunk is aludt, megkérdezte tőlem, hogy tudom e mit jelent az hogy leszbikus, mondtam, miért te tudod mit jelent? erre ő rávágta hogy azt jelenti hogy két lány csókolózik. A gond szerintem alapjában véve ott kezdődik, h amikor ő 3 éves volt született kistesója, és az anyja rendesen felvilágosította h hogyan lesz baba és hogy születik. 3évesen. Már volt h kijelentette ő sosem lesz anyuka mert a szülés fáj és azon a pici lyukon jön ki a baba ami a punijában van. ezt kb 6 évesen mondta. Már többször szóltam az anyukájának is hogy szerintem csináljon vele valamit, mert ez így nem jó, de nem történik semmi. Pont válás elején tartanak. sajnálom szegény kislányt mert a családi körülményei eléggé ziláltak, de nem akarom hogy a lányom fejlődése esetleg rossz irányba menjen emiatt a kislány miatt. Szerintetek ez így normális 8 évesen? Vagy mit tegyek? nem tehetem meg sajnos azt hogy kevesebbet legyen nálunk, mert rajtunk kívül nincs senkijük. :( Mit tennétek?
2012. nov. 5. 08:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a TE üzenetedet (így akartam írni a végén)
2012. nov. 5. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha rokon, ha nem, akármennyire szeretnék segíteni, de a gyerekem egészséges lelki fejlődése lenne az elsődleges, ezért nem engedném a közelébe.
2012. nov. 5. 17:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Hát az a helyzet hogy a kislánynak már százszor mondtam, sokszor rá volt már szólva hogy ne csinálja. De a gond h abszolút szófogadatlan. Kiröhög. Nem csak ebben másban is ha rászólok. Azt hiszem tényleg az lesz a legjobb ha nem jön hozzánk többet.
2012. nov. 6. 08:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, sajnos nem menthetsz meg mindenkit, de nem is feladatod. Ha a saját gyermekeddel dűlőre jutsz és egészséges lelkületű, boldog felnőttet tudsz belőle "faragni", akkor már jó munkát végeztél!
2012. nov. 6. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!