Titeket is zavar a focipálya a játszótér mellett?
Engem nagyon zavar hogy nem tudunk csendben hintázni,homokozni stb mert mellettünk egy keritéssel körülzárt focipálya van és iszonyatosan hangos ahogy rúgják a labdát reggeltől estig,a gyerekek is mindig összerezzennek rá.
Nektek mi a véleményetek erről?
Nálunk a játszótér is hangos. Engem nem zavar, hisz JÁTSZÓTÉR, ami focipálya nélkül sem a csend szigete. Majd 2 évesen már nem fogja zavarni a gyerekedet.
Én a környező házakban nem laknék.
Ez sosem fordult még meg a fejemben. Egy játszótér arra való, hogy játszanak, és ehhez a focipálya is hozzátartozik, ha van.
Mellette lakni mondjuk tényleg szívás.
Engem két okból szokott zavarni:
1. a hangoskodásból elég gyakran kihallatszanak bizonyos káromkodások, azokat ugyanis még hangosabban ordítják a kamasz srácok.
2. A pálya és a homokozó gyakorlatilag szomszédosak, és ugyan megmagasították a kerítést egy hálóval, időnként átrepül még így is a labda a homokozóba. Azért ha egy focilabda eltalál egy kisgyereket, akár agyrázkódást is kaphat:(
Ha tehetjük erre a játszótérre nem is megyünk olyankor, amikor fociznak, kosaraznak a pályán. (Délelőtt nyugis, de most hogy kezdődik a szünet, már olyankor sem lesz az.)
Engem csak az zavart azon a játszótéren, ahová régebben jártunk, hogy át tudták rúgni a labdát a picik csúszdájához illetve homokozóhoz. Mindig rettegtem, hogy eltalálja valamelyik gyereket a labda.
Zaj? Hát... szerintem erre való a játszótér, nem? Hol legyen zaj, ha nem ott? És ugyan melyik gyerek marad csöndben a játszón? Legfeljebb, ha még nagyon kicsi. De akkor is van ott több nagyobb gyerek általában, így tökmindegy.
Utolsó emberke,akkor cseréljünk lakást!Mert az elfelejtettem írni hogy mi itt is lakunk.
elmondom hogyan zajlik az életünk.Hétköznap általában 9 kor kezdenek focizni egészen este 10-11 ig!!!Mellett kb szintén 9-10 körül jönnek az anyukák a gyerekekkel és irgalmatlan visítozás van egészen sötétedésig.Szombat,vasárnap azért más,mert akkor REGGEL 7kor már rúgják a focit és nem csak anya ordít a gyereknek hogy már mennek haza,hanem apa is a sörrel ordít...
Tehát aki úgy gondolja hogy szeretne focipályát,meg játszóteret a háza mellett,az szóljon,holnap cserélek vele.
Dühítő még a dologban hogy nem csak az itt lakó gyerekek járnak ide és férfiak focizni,hanem az egész kerület,több száz ember összességében.
Van sok játszótér és focipálya is a közelben,de azok panganak az ürességtől,mindenki ide jár zsibongani,örjöngni,kiadni magából a heti feszültséget,majd dolga végeztével hazamegy.Az itt lakók meg hallgatják ezt az állatkertet,ami miatt többek között nem lehet nyitott ablaknál beszélgetni,mert nem hallod a másikat,ami ugye 35 fok melegben elég kellemetlen.....
Azokon a játszótereken ahol nincsen focipálya,a ygerekek is szívesebben játszanak,mert nem ijednek meg.
Nem tudom melyik birka volt az aki focipályát tervezett/engedélyezett lakóházak közé.
hú, kedves utolsó, nem egy helyen lakunk? :D
a mi játszónk mellett is temető van, egyébként szeretem azt a játszóteret mert még elég új és este fele üres lesz, csönd lesz és csak mi zajongunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!