Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerkőc mennyi idős koráig...

A gyerkőc mennyi idős koráig ihatja cumisüvegből az esti kakaóját ha már nappal már pohárból iszik?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 23:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%

Ez milyen kérdés?

Amíg adod neki.

Egyik baba sem ismeri a cumisüveget, cumit, amíg nem adja neki az anyukája...

Az én gyerekeimnek nem volt egyik sem. Szépen elvoltak nélkülük.

2009. aug. 11. 23:16
 2/19 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

Nekem a fiam még az első osztályba induláskor leszokott az esti cumisüvegről!Én nem is akartam elszedni tőle,de nem mondtuk senkinek,nehogy kinevessék!Néha még most is meghúzza a kicsi kakaósüvegjét!!Ha kell neki,akkor kell,ha megérik arra,hogy elváljon tőle,akkor magától el fogja tenni,ne aggódj!:)))

2009. aug. 11. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
35%
Gratulálok!
2009. aug. 11. 23:21
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Az én fiam 22hónapos és még abból issza a kakóját,de napközben is csak csőrös pohárból hajlandó inni,nem akar sima pohárból.
2009. aug. 11. 23:45
 5/19 anonim ***** válasza:
36%

A cumisüvegből este kakaóivás a legbiztosabb mód a fog elrontására. Hacsak utána meg nem mosod a fogát, ami nem valószínű...

Azt a választ meg nem is értem, hogy "nem hajlandó..." Majd fogadjunk hajlandó lenne, ha nem kapna másból...

Ez csak rajtad áll, a gyerek azt csinálja, amit mondasz neki, abból iszik, amiből kapja.

2009. aug. 12. 08:00
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Az én nagy fiam 3 éves koráig ivott cumisüvegből este.A pici 15 hós,szval még bőven ezt használjuk.És az utolsó válaszolónak üzenem,h nálunk az a menet,h miután megitta,megyünk fogat mosni(aztán viszem az ágyába).Így tudja,h az a nap lezárása....a nagy 17 éves múlt,de 1 tömött foga sincs!
2009. aug. 12. 08:48
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam nagyon cumis és cumisüveges volt, de kb 18-20 hónapos korára elhagyta az üveget, 26 hónaposan a cumit is.

Amint megtanult szépen pohárból inni, 1-2 nap alatt nem kapott már este sem üveget.

Nem tudom a te gyerkőcöd mennyi idős, de ha egyszer kipróbálod, semmit nem veszíthetsz. Igyál vele te is, és örüljetek neki nagyon, akkor hátha megszereti. Mindenesetre 3 éves korra szerintem illik leszoktatni.

Nem tudom megérteni, amikor egy 5 év körüli gyerek szájában is cumi lóg, a kezében meg a cumisüveg...

Csak ügyesen!

2009. aug. 12. 10:09
 8/19 anonim ***** válasza:
90%

Sziasztok!

Az érdekelne engem,hogy akik nagyon a leszoktatás mellett vannak,azok is leszoknak a saját élvezetükre használt dolgokról?Miért kell leszoktatni,ha neki jó,majd elhagyja magától!Ősrégi felfogás az,hogy vegyük el,mert nem illik,ne cumizzon meg stb!Ha megérett arra,akkor majd elhagyja magától!Nem kell senkit kényszeriteni,mert ez egy rossz felfogás!:)))A foga se a cumitól meg egyebektől megy tönkre,hanem milyen géneket örökölt!A nagylányom se nem cumizott és nem ivott soha cuclisüvegből,azt van egy csomó rossz foga,na,ki tudja,hogy mitől???

Na,most jöhet a lepontozás,mert akinek nem tetszik a válaszom,mindjárt lenyom!!!

Kedves kérdezőnek puszi!!!

2009. aug. 12. 12:54
 9/19 anonim ***** válasza:
81%

Utolsóval teljes mértékben egyetértek. Miért kellene leszoktatni? Le fog róla szokni, ha megérik rá. Én soha nem szoktattam le semmi ilyesmiről a lányomat, mégis másfél évesen magától leszokott az ölben elalvásról, 28 hónaposan a nappali pelenkáról, másfél évesen átszokott a pohárra, kivéve a reggeli tejet, azt most is cumisüvegből issza. HA nem engedném abból, akkor tuti, hogy inkább nem inna. Ez egy reggeli szertartás nálunk, hozzám bújik, úgy issza meg.

Én azt se értem meg, hogy miért kell a cumiról drasztikusan leszoktatni egy gereket. Persze az utcán ne cumizzon egy 3 éves gyerek, de elalváshoz miért ne? Nem tudom mit szólna a szülő, ha egyik napról a másikra megtiltanák, megakadályoznák neki, hogy a berögzött, számára megnyugtató szokását csinálja. Biztos, hogy mindenkinek van ilyen. Én pl. álmosan a hajamat pödrögetem. :)

2009. aug. 12. 13:37
 10/19 anonim ***** válasza:
3%

Ez csak egy hülyeség, hogy cumizzon a gyerek.

Már kicsinek sem kéne cumisüvegből innia és akkor nem kell miről leszoktatni.

2 hónapos korától pohárból ittak a fiaim.

Meg persze anyatejet szopiztak 1 évig ciciből.

A barátnőm kislánya 2 éves és az összes foga szét van rohadva a cumisüvegtől, mert egyfolytában lóg a szájába.

Tudod milyen fájdalom lehet az amikor már mindenre érzékenyek a fogai szegénynek?

Arról nem is beszélve, hogy ezek a cumisüveges gyerekek egész nap isznak és elveszik az étvágyát.

Nem esznek rendesen, mert mindig az édes lötty teát akarja inni.

A legjobb még a csőrös pohár, mert amint rendes poharat fog kapni magára fogja önteni az egész tartalmát, mert megszokta, hogy öntheti.

Télleg csak gratulálni tudok okos felnőtt nőknek a sok eszükhöz.

2009. aug. 12. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!