Ismeri valaki a cseppcsengő nevű szerkezetet éjjeli bepisilés megszüntetésére? Bevált?
bocs hogy ekezet nelkul...
ez valami olyan lepedo ami ha vizet erzekel sipol?
33 eves pasi vagyok, engem ilyen szoktatott le a bepisilesrol 6 evesen 1985ben. aakkor valami nagy talalmany volt, egy maszek feltalalo arul ilyen gepet.
a lepedo ala kellett tenni es ha egy csepp is erte sipolt mint allat.
sokan mondtak hogy biztos pazichologiai sokkot fog okozni ha megszolal ejjel de nem igaz. ugy kell a hangerot beallitani hogy felkeltse de ne ijessze halalra :)
de a lenyeg: anyuek anno megvettek es el is adtak 5 nap mulva mert ketszer szolalt meg es ennyitol el is mult az evek ota tarto bepisilesem! :)))
Szia!
Nekünk Nagyapó vett egy "Dobd el a pelust, Elmo!" c. dvd-t, amit a 3 éves kislány megnézett, és már este szólt, hogy pisilni kell. Idén a húga 2 évesen kezdett leszokni. Most 2 év éss 4 hónapos, és már éjszakára sem kell pelus. Ha jól tudom, egy postán vette Nagyapó.
Esetleg, ha van a környezetben nagyobb gyerek, aki bilizik, az többször megmutathatná neki. Gyerek-gyerektől szívesebben tanul! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!