1/7 Babeli Zurzavar válasza:
mert elengedi a zaroizmait, ez pont olyan mint amikot mi felnottkent ugy rohogunk hogy bepisilunk.
de ne csikizzetek a szegeny gyerkocot!eletem legrosszabb elmenyei koze tartozik mikor folyton csiklandoztak. kiszolgaltatott, rettenetes erzes... nekem legalabbis az volt.
2/7 anonim válasza:
Te h..lye vagy b..meg. Miért kell azt a gyereket csiklandozni? Az csak neked vicces. Szerencsétlen gyereknek nem hiszem hogy poénos. Ne csikizzed.
3/7 anonim válasza:
Mi a francért kell csikizni azt a gyereket??
4/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk b..meg azért,mert játszunk és közben kicsit megcsikizzük! Mert ti nem szoktatok játszani a gyerekeitekkel? Szánalmasak vagytok! Nem kínozzuk,csak játszunk,ti szerencsétlenek! Ennyit erről...
2012. szept. 28. 19:19
5/7 Babeli Zurzavar válasza:
ha felteszel egy kerdest arra valaszt is fogsz kapni... es nyilvan lesz olyan is ami nem fog tetszeni...
6/7 A kérdező kommentje:
Babeli! Nem is neked szólt,remélem tudod! Na de azért ilyet válaszolni!!! Játék közben történik ez néha,nem vadállat módjára csikizzük!! Van,hogy a tesójával játszanak,csikizgetik egymást és becsurog a kisebbnek. ÁÁÁÁÁ! De azért köszi,ha már normális válasz nem is kaptam. (csak tőled)
2012. szept. 28. 20:43
7/7 anonim válasza:
Nem kell megvetni ezt a játékot. Meg kell tanulni vele élni. Ősi emberi érintés. Felnőttként majd találkozik a párkapcsolatban, házasságban, szerelemben, és kezelni tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!