Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek meg nem erett a...

Szerintetek meg nem erett a kisfiam a szobatisztasagra (32 honapos lesz par nap mulva)?

Figyelt kérdés

A "gondom" az, hogy egyfolytaban pisil. Levesszuk a pelust, raultetem a bilire es bele is pisilik. Felhuzom ra a kisnadragot es 15 perc mulva bepisil, majd 15-20 perc mulva ismet. Nem iszik sokat egyaltalan. De nincs meg nalla az a 1-2 ora szunet mint ahogy masnal latom, hogy megvan. Szerintetek akkor meg varjak vele es ne is probalkozzak? Mert azert igy, hogy 15-20 percnekent nem igazan lehet birni gatyaval es el sem tudunk menni sehova pelus nelkul.

Az az erdekes, hogy ha meztel fenekkel van otthon akkor mindig raul a bilire es bele is pisilik. Jatszika a szobaba es siman raul majd szoll, hogy pisilt vagy kakilt. De ahogy raadok egy kisbugyit mar bepisil es eszebe nem jutna a bilire ulni vagy szollni.

Termeszetesen eroltetni nem akarom de most, hogy mar osz van es hidegebb nem szeretnem ha meztelenkedne mert megfazik.

2012. szept. 26. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán még azzal megpróbálkozhatnál, hogy nem adsz rá kisgatyát, csak egy pamut hosszú nadrágot. És úgy hátha belepisilne a bilibe. Ha nem, akkor sajnos lehetséges, hogy még nem érett meg rá, és várnod kell még.
2012. szept. 26. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Ki fogom probalni hatha segit.
2012. szept. 26. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiam így volt. Negyed óránként tuti pisilt. Én is próbálkoztam, hogy leszoktatom a pelusról: negyedóránként mentünk pisilni, de így is sokszor elkéstem. Aztán egy nap odajött hozzám: "Anya pisipisipisi". Azóta mindig szól érte. De tényleg egyik napról a másikra történt.
2012. szept. 26. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én kisebbik fiam rá se nézett a bilire,szűkítőre 3 éves koráig(a nagyobb 2 évesen lett ágy és szobatiszta).Aztán a 3. szülinapja után 1 héttel azt mondta,vegyük le a pelenkát.Most már 4 éves múlt,kb.3-4 alkalommal volt csak baleset azóta.Szerintem még nem érett rá.40hkm
2012. szept. 26. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!