Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatisztaságra hajtó anyukák...

Szobatisztaságra hajtó anyukák! Hol vesztek kisalsót a csemetének? 18 hós vékony, kisfenekű kisfiam van.

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 15:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kikben vettem 5 db-os, színtiszta pamut, 920 ft-ért!
2011. jún. 9. 15:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Fúúúúú, a Kik eszembe sem jutott! Nagyon jó! KöszI!!!!!
2011. jún. 9. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit. 86-os volt a legkisebb méret, de biztos jó lesz neki, 20 hósomra tökéletes. :)
2011. jún. 9. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is a KIK-ben vettem, 5 db volt összecsomagolva aranyos mintákkal a legtöbb, de neki csak a tűzpiros tetszik :-)

Már jó párszor kimostam, jól bírja a terhelést :-)

2011. jún. 9. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

bocs az offért,de 18 hónapos és a szobatisztaságra hajtasz?Vagy elírás.

Persze a te dolgod,de én a nagy áruházakban vettem kis gatyát a 2 éves fiamnak,még egyszer se engedte felvenni.

2011. jún. 9. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányaim nagyon vékonyak,én csak turiban találtam rájuk olyan pici bugyit,ami nem lötyögött.:)Most 5 évesek,és még teljesen jók a 1,5 évesekre valók.:))
2011. jún. 9. 15:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen. 18 hónapos. Azt hogy szobatisztaságra "hajtunk" viccesen kívántam írni. A helyzet az, hogy a nyári melegben sokszor leveszem róla a pelust, kisgatyát kap, de csak egy van neki, azt is ajándékba kapta pici korában. Szóval jó lenne váltás, mert belemegy még a pisi. Természetesen az a cél, hogy idővel szobatiszta legyen, de nem hajt a tatár.
2011. jún. 9. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt csináljuk mi is, délelőtt, és este egy kis pocoskodás. És mi is a kik-ben vettünk, bár nem 5 db-osat, hanem csak 2-eset, de nagyon jók. Valami öko pamut.

A fiam is 1,5 éves, de a bilire csak akkor ül rá, ha mutatja az apjának, aztán fel is pattan. De a szőnyegre irtón szereti kiengedni aztán meg mutatja fülig érő szájjal... Úgyhogy én is jegelem a témát, de a pocoskodáshoz kellettek a kisgatyák hogy valamit felfogjon.

2011. jún. 9. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!